Hogyan találtatok rá a férjetekre/feleségetekre?
Én munkahelyen,jött "sziesztázni" velem és azzal a kollégávala ki megmutogatta a dolgokat.ŐT is megmutatta:)
Hány éves vagy?
Első vagyok.
Csak ahhoz vagy fiatal,hogy emiatt rossz kedved legyen,hisz időd bőven van.
De ha most becsenget a nagy Ő,akkor nem vagy fiatal:)
Netes társkeresőn.
8 évesen férjhez adták? Ez manapság pedofília néven ismert. Gondolom arra nem vágytál volna, hogy 10 évesen, döntési lehetőség nélkül szexuális kapcsolatba kelljen belemenned egy rád kényszerített férjjel.
Ugyanis ahol 8 évesen adják férjhez a lányokat, ott bizony nincs beleszólása, a szülők választanak. Ha tetszik neki, ha nem.
A mi esetünk az 1000-ből 1. Egy rock buliban, nem kevés alkohol elfogyasztása után beszélgettünk, számot cseréltünk, és megbeszéltük, hogy majd randizunk.
Utólag mindig nevetünk, ha szóba kerül, hogy a buli után egyikünk sem igazán emlékezett arra, hogy a másik egyáltalán hogy néz ki. Én nem gondoltam volna, hogy tényleg fel fog hívni, ő meg nem gondolta, hogy tényleg fogunk is találkozni. Szóval ezek után kb egy vakrandival ért fel a dolog, de jól sikerült.
Azóta eltelt pár év, kicsit komolyabbak lettünk, és van két bébink.
Nekem az a megfigyelésem, hogy sokszor ott és akkor jön szembe a neked való társ, amikor és ahol legkevésbé sem számítasz rá. Mondanom sem kell, aznap este a hátam közepére se kívántam a pasikat, viszont a mai napig totál szerelmes vagyok és viszont. Szívből kívánom Neked is!
nem 8 bocsi az egyes le maradt az elejéről:$ 18 akart lenni.
viszont köszönöm a válaszolóknak
Nem vagy túl fiatal, én is vágytam erre már 21 évesen is, sőt még hamarabb. Volt is egy párom, akivel terveztem, de ő nem tervezett... majd megismertem a férjem és ha nem is egycsapásra de alakultak a dolgok.
A férjemet a barátnőm révén ismertem meg, a baráti társaságukból.
Szerintem így lehet a legjobban ismerkedni (bár nekem akkor nem ez volt a célom, de végül jól alakult minden), hogy felkeresel egy barátnőt, vagy havert, aki bemutat a saját kis csapatának.
Meg ami még tapasztalat, hogy ha komoly terveid vannak, és pár éven belül szeretnél családot, akkor érdemesebb pár évvel idősebb pasival ismerkedni. 30 alatti férfiak ritkán vágynak még házasságra és gyerekre. De persze vannak kivételek, senkit nem akartam ezzel bántani...
Kb. én is ugyanebben a cipőben járok, csak 3 évvel idősebben, és férfiként...
amit írtál a margit szigetes ötletedről, az eléggé ledöbbentett. (mert ezt már én is elképzeltem, főleg amikor kint vagyok és látok családokat kint, mindig eszembe jut, de jó lenne nekem is úgy sétálgatni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!