Hogyan találtatok rá a férjetekre/feleségetekre?
Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék családot én is. Olyan jó lenne ha lenne egy kis lakásom és élhetném azt az életet amire vágyok. Egy férjet szeretnék aki ott van nekem, akit szeretek és viszont szeret, akivel megértjük egymást és bízunk egymásban. Szeretném ha így nyáron én is vihetném sétálni a gyerekemet mondjuk a margitszigetre vagy menni az állatkertbe tanítgatni vagy kirándulni a családdal .Vagy ilyenek. De nagyon távol állok ettől még. És fogalmam sincs még csak arról sem hogy hogy lehet megismerni normálisabb férfiakat akik szintén szeretnék ezt.2012. júl. 11. 13:23
11/35 anonim válasza:
A 13:53-as írjon egy privit a kérdezőnek (vagy fordítva), hátha! ;)
12/35 anonim válasza:
ma 13:44
Képzeld a mi történetünk is hasonló...Gólyatáborban ő kínált meg vízzel :D Pár perc után kiderült hogy nem víz e akkor már jól meghúztam és piával sétáltunk az erdőben.....
Másnap mind a ketten azon imádkoztunk hogy megismerjük a másikat nehogy túl ciki helyzetbe kerüljünk :D
13/35 anonim válasza:
Amíg ennyire ráparázol a férjtalálásra, addig biztosan nem fog jönni senki. 21 évesen előtted az élet. És mélyen egyetértek azzal, hogy az nagy szerelem akkor robban be az életedbe, amikor legkevésbé se várnád, velem is így volt minden nagyobb szerelmemmel.
14/35 anonim válasza:
13:44
mi is rockbuliban:D vagyis suliban már láttuk egymást előtte de ott mutatkoztak meg a dolgok:D
15/35 anonim válasza:
"Lenne egy kis lakásom és élhetném az életemet": hajrá :-) Munka, munka, munka :-) Egy lakáshoz nem kell férj :-)
Mi egy szilveszteri buliban ismertük meg egymást.
16/35 ava87 válasza:
Minket egy magassarkú cipő és egy konyhakés hozott össze :) Magyarul az ügyeleten találkoztunk, nekem kiment a bokám, a férjem meg keresztbevágta a tenyerét amikor zsemlét akart félbevágni. Hétvége volt, este, voltak egy csomóan előttünk, na meg a súlyosabbakat vették előre, úgyhogy kinéztem az egyetlen olyan embert, aki se nem ittas, se nem kibírhatatlan fájdalmakkal vergődik, és elkezdtem vele beszélgetni, mert unatkoztam. Egyébként eszembe sem volt pasizni, csupán beszélgetni akartam, aztán tessék :)
17/35 anonim válasza:
Milyen netes oldalon randiztok? (Bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok,de ugyanez a helyzet velem is)
18/35 A kérdező kommentje:
Kösönöm a válaszokat. A legtöbb válasz nagyon szép és jó történetet takar. És mindenkinek csak gratuálni tudok.
2012. júl. 11. 14:35
19/35 anonim válasza:
Én loveboxról "horgásztam" (kellett kicsit turkálni a szemét között is :)) a férjemet.
Később kiderült, hogy randivonalon is mindketten fent voltunk, de ott valamiért nem láttuk meg egymást.
20/35 anonim válasza:
18as: Ha a kérdés nekem szól, akkor ebben az esetben sima chat.hu. Ezen kívül fenn voltam még pár szexpartner kereső portálon is, de a kapcsolatunk előrehaladtával töröltem magam azokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!