Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan találtatok rá a férjete...

Hogyan találtatok rá a férjetekre/feleségetekre?

Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék családot én is. Olyan jó lenne ha lenne egy kis lakásom és élhetném azt az életet amire vágyok. Egy férjet szeretnék aki ott van nekem, akit szeretek és viszont szeret, akivel megértjük egymást és bízunk egymásban. Szeretném ha így nyáron én is vihetném sétálni a gyerekemet mondjuk a margitszigetre vagy menni az állatkertbe tanítgatni vagy kirándulni a családdal .Vagy ilyenek. De nagyon távol állok ettől még. És fogalmam sincs még csak arról sem hogy hogy lehet megismerni normálisabb férfiakat akik szintén szeretnék ezt.
2012. júl. 11. 13:23
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi is netes társkeresőn ismerkedtünk meg a férjemmel.Már a levelezgetésünk alatt,látatlanul is éreztem iránta valamit.
2012. júl. 11. 14:40
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Mi egy buliban ismertük meg egymárt. Akkor mentem le életemben előszőr egy ilyen diszkóba és hát ott meg is találtam a nagy ő-t! :D

Később kiderült mindketten fent voltunk ugyanazon a társkeresőn de ott nem láttuk egymást.

2012. júl. 11. 15:09
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Jó ilyen történeteket olvasni:) Főleg a 17-es válaszolóét.

Kár, hogy nem mindenki ilyen szerencsés, de az élet ilyen:)

Kérdező!

Te meg nagyon fiatal vagy még, bőven van időd férjet találni és gyerekeket szülni. Csak ne görcsölj rá! Ismerkedj, gyere össze egy fiúval, érezzétek jól magatokat, élvezzétek az életet, aztán majd mindennek eljön az ideje.

2012. júl. 11. 15:14
 24/35 anonim ***** válasza:
26%
Benéztem a fotel alá és ott volt.
2012. júl. 11. 15:20
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
én munkahelyen :() én pénztáros voltam, ő biztonsági őr. Ennek 6 éve, másfél hónapja volt az esküvőnk :)
2012. júl. 11. 16:53
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Egy hosszabb kapcsolatból léptem ki éppen, illetve másnapra terveztem. Lányokkal elmentünk bulizni, hogy kiengedjem a fáradt gőzt, pasikat nem akartam magam körül. Hajtottam el őket sorra. ( igen mind a hármat :D, hatalmas mennyiség) még nem jött a felszolgáló, aki megkérdezte, hogy mit kérek? Én meg úgy válaszoltam neki, hogy még csak rá se néztem...

Aha, mikor messzebb volt észrevettem és beleestem (: Aztán jött megint mikor összetalálkozott a tekintetünk. Van egy fiunk is.

2012. júl. 11. 19:23
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Interneten keresztül ismerkedtünk meg a haverja által de ez egy nagyon bonyolult történet:)msn-en beszélgettünk néha ,egyátalán nem voltunk szimpik egymásnak ,csak a haver miatt volt az fent nálam msn -en,de aztán kb 1 hónap alatt azt vettem vettük észre,hogy szinte állandóan beszélgetünk,keresük egymást,nézzük,hogy a másik fent van e,lassan összebarátkoztunk,sok mindent elmeséltünk egymásnak megkedveltem,mindig megnevetetett,és én is öt,megbeszéltünk egy személyes találkozást,nagyon féltem hogy izgultam,de egész jól sikerült,bár mind ketten zavarban voltunk,a második találkozásunkon már csokoloztunk,ennek már több mint 4 éve,és már házasok vagyunk.Remélem megtalálod akit keresel.
2012. júl. 11. 19:33
 28/35 anonim ***** válasza:

egy közös ismerős által. előtte pasiztam neten is, onnan is volt hosszabb kapcsolatom.

ez úgy nézett ki, hogy az ismerős eléggé kis lúzer, de folyton hívott sörözni. gondoltam magamban, hogy ha ő ilyen, akkor a haverjai sem lehetnek különbek. a párom volt a kivétel. aznap este derekasan döntöttük piát, és a buli végén elkezdtünk csókolózni.

olyan jól sikerült a dolog, hogy már 4 éve együtt élünk, volt eljegyzés is, pár év múlva talán érett leszek az anyaságra is, és akkor belevágunk :)

szintén 21 éves voltam, de semmi görcs nem volt bennem, h most azonnal családot akarok. inkább csak éltem a gondtalan egyetemista életet, mert 30 évesen úgy szeretnék gyereket vállalni, hogy csak rá koncentrálok, nem sajnálkozom, h miből maradok ki.

2012. júl. 11. 19:38
 29/35 anonim ***** válasza:
A férjemmel egy városban nőttünk fel, ugyanabba a suliba jártunk már általános iskola óta. Az ő bevallása szerint már ott kinézett engem... én csak gimiben figyeltem fel rá. Nem kapkottuk el a dolgot, első randinkon én 21 voltam ő 23. Azóta boldog házasságban élünk :)
2012. júl. 11. 20:12
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Én a munkahelyemen ismertem meg a férjemet. Mikor először udvarolgatott igazából nem vettem komolyan, mert másik kapcsolatban éltem, de annak vége lett, a másik fél kezdeményezésére. magamba zuhantam, de a férjem türelmesen várt, és hónapokkal később újra udvarolni kezdett. Szeptemberben leszünk 3 éves házasok, és múlt héten múlt két éves a fiunk.
2012. júl. 11. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!