Hogyan találtatok rá a férjetekre/feleségetekre?
Mi egy buliban ismertük meg egymárt. Akkor mentem le életemben előszőr egy ilyen diszkóba és hát ott meg is találtam a nagy ő-t! :D
Később kiderült mindketten fent voltunk ugyanazon a társkeresőn de ott nem láttuk egymást.
Jó ilyen történeteket olvasni:) Főleg a 17-es válaszolóét.
Kár, hogy nem mindenki ilyen szerencsés, de az élet ilyen:)
Kérdező!
Te meg nagyon fiatal vagy még, bőven van időd férjet találni és gyerekeket szülni. Csak ne görcsölj rá! Ismerkedj, gyere össze egy fiúval, érezzétek jól magatokat, élvezzétek az életet, aztán majd mindennek eljön az ideje.
Egy hosszabb kapcsolatból léptem ki éppen, illetve másnapra terveztem. Lányokkal elmentünk bulizni, hogy kiengedjem a fáradt gőzt, pasikat nem akartam magam körül. Hajtottam el őket sorra. ( igen mind a hármat :D, hatalmas mennyiség) még nem jött a felszolgáló, aki megkérdezte, hogy mit kérek? Én meg úgy válaszoltam neki, hogy még csak rá se néztem...
Aha, mikor messzebb volt észrevettem és beleestem (: Aztán jött megint mikor összetalálkozott a tekintetünk. Van egy fiunk is.
egy közös ismerős által. előtte pasiztam neten is, onnan is volt hosszabb kapcsolatom.
ez úgy nézett ki, hogy az ismerős eléggé kis lúzer, de folyton hívott sörözni. gondoltam magamban, hogy ha ő ilyen, akkor a haverjai sem lehetnek különbek. a párom volt a kivétel. aznap este derekasan döntöttük piát, és a buli végén elkezdtünk csókolózni.
olyan jól sikerült a dolog, hogy már 4 éve együtt élünk, volt eljegyzés is, pár év múlva talán érett leszek az anyaságra is, és akkor belevágunk :)
szintén 21 éves voltam, de semmi görcs nem volt bennem, h most azonnal családot akarok. inkább csak éltem a gondtalan egyetemista életet, mert 30 évesen úgy szeretnék gyereket vállalni, hogy csak rá koncentrálok, nem sajnálkozom, h miből maradok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!