Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni? Sürgős!

Mit tudok tenni? Sürgős!

Figyelt kérdés

Gondom akadt,hisz párommal babát várunk,a jelenlegi bérlőim rendszeresen strapálják magukat,és párom folyamatosan ideg alatt van.A babának ez nem tesz jót,és neki sem.Már a vége fele járunk,és amióta idgesitik őt,folyamatosan keményedik a pocakja.

Felnőtt emberek,és ilyeneket csinálnak.

Tudok én esetleg feljelentést tenni? Mondjuk kis korú zaklatásáért,vagy valami súlyos dologért amiért azonnal elővennék őket.

2012. júl. 10. 13:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A barátnőd ne találkozzon a bérlőkkel.

Vagy egy lakásban éltek?

2012. júl. 10. 14:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Dögöljek meg, ha értem, mi a nyűgöd...
2012. júl. 10. 14:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Jelen esetben nem értem a "strapálják magukat" kifejezést. Kinek a lakásásban vannak? Ti hol laktok? Ha felbontottad a szerződét,miért vannak még ott?
2012. júl. 10. 15:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Valaki akkor strapálja magát,ha jót akar...Teszem azt tanulásban vagy munkában....

Ha adtál felmondást írásban és nem hagyják el a lakást akkor hívd a rendörséget.A fenyegetözések miatt ismét szólhatszba rendörségnek.

Mivel fenyegetöznek,mit csinálnak??

2012. júl. 11. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!