Mit tudok tenni? Sürgős!
Gondom akadt,hisz párommal babát várunk,a jelenlegi bérlőim rendszeresen strapálják magukat,és párom folyamatosan ideg alatt van.A babának ez nem tesz jót,és neki sem.Már a vége fele járunk,és amióta idgesitik őt,folyamatosan keményedik a pocakja.
Felnőtt emberek,és ilyeneket csinálnak.
Tudok én esetleg feljelentést tenni? Mondjuk kis korú zaklatásáért,vagy valami súlyos dologért amiért azonnal elővennék őket.
Miután bérlök ki tudod öket rakni felmondás után.....
A párodnak lehet attól is keményedik a hasa,mert a vége felé jár.Az normális.Szedjen magnéziumot és beszéljen a dokijával.
A berlök mivel "strapálják" magukat????
ki a kiskorú a sztoriban?
hogy nem tudsz a bérlőidnek parancsolni?
1. A bérlöidnek mi köze a párodhoz? Ne engedd öket a közelébe, ha meg zaklaktják, akkor küldd el öket (felmondás)
2. Ki a kiskorú a bérlöid, te vagy a párod? Mert ez nem derül ki a kérdésedböl.
3. A terhesség végefelé teljesen normális, hogy idönként keményedik a hasa, ha szerinte(tek) túl gyakori, akkor az orvosának kell szólni.
4. Milyen alapon tennél feljelentést? Az, hogy valakik idegesitenek egy másik embert, nem büntetendö.
Mit fenyegetőznek? Ha a szerződésben leírtak szerint bontottad fel a szerződést, akkor nem tudnak veled mit kezdeni. Ha nem hajlandóak elmenni, akkor hívhatod a rendőrséget is.
Feljelentést te is tudsz tenni, de csak ha van alapja (különben még téged vennének elő rágalmazásért). Itt kiskorú zaklatása nem valósul meg, mert a meg nem született magzat nem számít kiskorúnak. Ráadásul a stresszelés nem számít veszélyeztetésnek (beperlem az RTL Klubbot, mert horror filmet adtak le, az meg nem tesz jót a babának...)
Amúgy meg ne a párod beszéljen velük, hanem te, így ő már csak a „szűrt” verziót hallja, és máris véded a babátokat.
(nekem nem teljesen tiszta a történet, úgy kell kibogarászni, hogy pontosan mit is akarsz)
A strapálást nem nagyon értem. Szerintem vagy rosszul használod a szót, vagy hiányzik egy másik ige.
Írd le konkrétan, hogy mit csinálnak a bérlők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!