Nektek aputok magától ad zsebpénzt, vagy mindig kérnetek kell?
En sem kapok zsebpenzt. Barmi van, szolok a szuleimnek, es altalaban meg is kapom. Vagy van olyan, hogyha elmegyunk bevasarolni, akkor kulon valunk, es mindenki megveszi maganak ami kell, s majd a penztarnal talalkozunk.
16/l
Mikor általánosba jártam,meg még gimi első évében kaptam 2000 forintot hetente.Hétfőn kaptam meg.Utána csórók lettünk,úgyhogy a zsebpénz megszűnt.Nem kérek pénzt,mert tudom,hogy nem tud adni.
Most már 20 évesen diákmelókból szerzek pénzt.
Nem igazán kaptam zsebpénzt, csak ünnepekre és azt osztottam be egész évre, persze ha elfogyott és értelmes dolgokra kellett, akkor kértem:)
Egyébként apudnak nyugodtan mondhatod a tampon dolgot is, tudja ő is, hogy szoktál menstruálni, én nálam is volt már olyan, hogy kérdezte mi kell a boltból és mondtam, tampon:) Nem fog cikizni:)
tampont a heti nagybevásárlás alkalmával is tudtok venni, gondolom anyud is használ ilyesmit.
nekem nem volt konkrét zsebpénzem, mindig kértem ha kellett, vagy a nagyim adott néha nagyobb összeget, ha meglátogattam, vagy ő jött. gyűjtögettem is szorgalmasan, abból vettem mp3 lejátszót, meg ruhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!