Hogyan büntetnétek azt a családtagot, aki nem hajlandó otthon semmit elvégezni?
Anyám, megint mi ez a lepontozás? Jönnek az élősködők felháborodva, vagy mi? :D
Kukába az ilyen emberrel, ez nem is ember, hanem egy parazita!
"7-es az egy b*rom, állandóan itt ontja magából a sötétségét..."
foggalmam sincs miről beszélsz...mostanában nem is nagyon válaszolgattam..
küldd el a pasijához, vagy tegyétek utcára.
komolyan azt nem értem, h eddig miért tűrtétek ezt a viselkedést!?
ennyi idős embernek már bőven családja van, háztartást vezet, dolgozik. jó esetben.
a szülők is elrontottak valamit a nevelésben, ha a kisujját sem mozdítja. persze a dugáshoz van esze...
Óóóó... mennyire ismerős ez a szitu :(
26 éves bátyám van, nem egy szobában lakik veled, de TÖK UGYAN EZ. Nem dolgozik, koszol, szemetel, anyu meg védi, hogyjajj a kicsi fia..
Én dolgozok helyette is hogy eltartsuk magunkat valahogy, Őt nem küldik el mert mindig van valami kifogás.
Megoldás: nincs. Én is az utcára raknám pár napra..
Emiatt fogok elköltözni :)
Ugyanis mindig rajtam csattan ha Ő nem pakol el. Évek óta (olyan 10 éve)
21-L
Zárcsere? :)
Persze a család egyéb tagjaival közösen megegyezve.
Sok használható ötlet elhangzott, de egyik sem használható, amíg anyukád nem elég határozott ahhoz, hogy lépjen.
Mert sajnos "élősködni" is csak azon lehet, aki hagyja :/
Elszántság, határozottság, kivitelezés!
Egyébiránt, valószínűleg tesódra is építő jelleggel hatna, ha a saját lábára kellene, hogy álljon.
Nem azon kell gondolkodni, hogy meg kéne büntetni...
Hanem ahogy már mások is írták semmi olyan dologgal nem kell foglalkozni ami hozzá kötődik. Nagy lány már oldja meg maga.
Először is menjen keressen munkát. Ha már ott lakik adjon a közösbe. És még ekkor sem jogosult arra, hogy a ganéjával más foglalkozzon.
Ennyi ...
Ökörköri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!