Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most, csak én vagyok ilyen...

Most, csak én vagyok ilyen nem-normális, hogy ilyenen gondolkozom?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel kb. másfél éve csak úgy szexelgetünk. Én nagyon szerelmes vagyok belé, de Ő nem szerelmes, így csak spontán kúrogatunk, amellet nagyon jó barátok vagyunk. Arra gondoltam, hogy sok kis apró lyukat csinálok az óvszerre, hogy véletlen becsusszanjon a gyerek, és akkor meg tudnám fogni magamnak. Amúgy, én 18 éves vagyok, ő meg 16.
2009. júl. 11. 00:05
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Vagy próbálkozz azzal h később viszed ágyba a csajokat mint általában...akkor talán megszereted őket...
2009. júl. 12. 12:18
 22/25 anonim ***** válasza:
Valószínűleg elvetetné, és kész.
2009. júl. 13. 17:19
 23/25 anonim ***** válasza:
Mitől lenne sokkal jobb, ha kényszerből lenne veled?
2009. júl. 13. 17:31
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne is haragudj gyerek, de te hülye vagy. 3 ember életét tennéd teljesen tönkre, aztán Anyucik és Apucik meg a többi. Fogalmad nincs róla, h mi az, h gyerek. Most még vicces, meg jópofa, de ha megtörténne biztos, h összeszarnád magad.

Akkor nem lenne már bulizgatás, normálatlanság, hanem irány gürizni, h annak a gyereknek meglegyenek legalább az alapvető dolgok. Nem is tudod mivel jár.

Azzal meg még nem fogtad meg, h csináltál neki egy gyereket, mert 1:el is vetetheti, 2:megtartja, és te keményen fizeted a gyerektartást és ezalól nemigen bújhatsz ki, mivel bűncselekmény. Az állam fizeti helyetted, te meg leülöd. Ezt akarod? Arról nem beszélve, h ha majd meglátod, h nő a hasa, meg hízik, te gyorsan otthagyod, mert csúnya, dagadt meg égő. Azt hinné az ember, h egy 18 évesnek ennél több esze van, de nem így van.

JEGYEZZÉTEK MÁR MEG: A GYEREK EGY ÉLETRE SZÓL! NE AZZAL IDÉTLENKEDJETEK MÁR! Úgy látom jöhetne a suli, mert nagyon unatkoztok.

2009. júl. 13. 23:13
 25/25 anonim ***** válasza:
Miért is kell lepontozni, az utolsó? Azért mert megmondta az igazat, őszintén kertelés nélkül? Ha ez a gyerek felnőttnek érzi magát akkor úgy is kell vele beszélni!Teljesen igaza, van mások életével szórakozik !Ha felnőttnek érzi magát 18 évesen gondolkodjon is úgy!!Szerinte egyébként ez az egész kamu, csak szórakozik!Hát elég hülye vicc!
2009. júl. 15. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!