Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyik percben örülök, hogy...

Egyik percben örülök, hogy van, a másikban azon gondolkozom, hogy mennyire változik meg az életünk, mi lesz, ha megszületik, itt-e az ideje ennek, stb. Normális, hogy ilyenek járnak a fejemben?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok.Terveztük a babát,de fura érzéseim vannak .
2008. jan. 7. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy normális,elvégre gyermeket vársz és ezek szerint felelősségteljes vagy ha ilyeneken gondolkodsz:)

nyugalom minden rendben lesz

az ember életében mindig is lesznek kisebb nagyobb változások

csak meg kell tanulni ezeket kezelni

gondolj arra ogy szerető családba fog születni a baba és vigyázni fogtok rá és a pároddal minden akadályt legyőztök:)

és foglald le magad ha ilyen sokat gondolkodsz a dolgokon(ami persze nem baj)

beszélgessetek a pároddal arról hogy mitől félsz esetleg(a változásoktól)és gondolj arra hogy milyen aranyos kis család lesztek:)

mert így lesz

sok pussz:)

2008. jan. 7. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen normális, hiszen ez egy újdonság az életedben és az újdonságoktól mindig félünk egy kicsit. De ne aggódj, örülj, hisz egy csoda ami most veled történik. Mások erről álmodnak évekig mégsem jön össze, neked sikerült, ez az élet legnagyobb ajándéka. Eleinte biztos nehéz lesz, de minden percért megéri, hidd el. Sok boldogságot!!!
2008. jan. 7. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nyugi, én is ilyenket érzek. Szerintem normális. De biztos sokan fogják neked azt írni, hogy csakis örülnöd kéne...

Szerintem természetes, hogy egy kicsit félünk ettől a dologtól, hiszen nem tudjuk mi vár ránk. Várjuk, örülünk, de egyben félünk is az ismeretlentől. De én úgy hiszem, hogy minden jól fog alakulni. Szerintem azok izgulnak többet ezen, akik túlságosan is belegondonak (vagy túl lelkizősek mint mi pl.)milyen nagy felelősséggel jár egy gyermek. De én is próbálok csak a pozitívumra gondolni és arra, hogy igenis képesek vagyunk erre a gyönyörű feladatra.

25 hetes kismama

2008. jan. 7. 14:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Most csúnya leszek,de látszik,hogy nem vetéltél.Ha már vetéltél volna mint én,és még sokan mások,akkor nem járnának ilyen bugyuta gondolatok a kobakodban.Örülj neki az Isten áldjon meg,hogy babát vársz,én hiába küszködök(vagyunk sajna így még jó páran) 2 éve,csak vetélek,meg műtenek.Nekünk eszünkbe sem jutna ilyesmi.A babád és a saját egészséged járjon a fejedben,ne az hogy nem lehet bulizni,meg haverok nincsenek.Nő vagy,arra születtél hogy szaporodj(de nem 40 évesen először,persze ha addig nem jött össze az más).Nem bántás akart lenni,de gondolkodj rajta.Olvasgass könyveket a babáról,írj naplót,(később majd jó lesz visszaolvasni),szörfölj a neten,chatelj kismamákkal.Jó egészséget!!!
2008. jan. 10. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!