Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most, csak én vagyok ilyen...

Most, csak én vagyok ilyen nem-normális, hogy ilyenen gondolkozom?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel kb. másfél éve csak úgy szexelgetünk. Én nagyon szerelmes vagyok belé, de Ő nem szerelmes, így csak spontán kúrogatunk, amellet nagyon jó barátok vagyunk. Arra gondoltam, hogy sok kis apró lyukat csinálok az óvszerre, hogy véletlen becsusszanjon a gyerek, és akkor meg tudnám fogni magamnak. Amúgy, én 18 éves vagyok, ő meg 16.
2009. júl. 11. 00:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%
Hát az sem éppen normális lány, aki 16 évesen már másfél éve csak úgy kúrogat, mint egy reménytelen 45 éves szingli. Tuti, hogy sem nálad, sem a lánynál nem stimmel valami. Ez kompenzáció. 16 évesnek gyereket csinálni? Ha el akarod szúrni mindkettőtök életét, akkor rajta...
2009. júl. 11. 02:04
 12/25 anonim ***** válasza:
89%

Na ez kamu.

Amúgy ha igaz:

Te nem vagy normális, de a csaj sem. Mi az, hogy másfél éve csak úgy szexelgetünk?? Közben nagyon jó barátok vagyunk...

Különben meg, ha komolyan gondolod és megteszed azzal a saját életedet és a csajét is tönkreteheted.

A szülei mit gondolnának?

Kivágnának mint macskát sz.rni!

Komolyan, ekkora baromságot...

2009. júl. 11. 02:19
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te most jót röhögsz a markoddba ezzel a hülye kérdéssel! Ha szórakozni akarsz ne itt tedd, és ne ilyen komoly dologgal. Ha meg netán komolyan ilyenen jár a fejed, menj el és nézesd meg a fejed, hogy ész is van e benne, mert szerintem nem! Szerinted úgy 20 év múlva mit mondanál a gyereknek, ha netalán megtartaná a csaj? Ja én vagyok az apucikád aki poénból 18 évesen kilyuggatta a gumit, hogy te legyél.Ja hogy nem tudlak eltartani, és nevel bocsi.Hát így sikerült. Szerinted a szemébe tudnál nézni? Tudod mi egy gyereket felnevelni, eltartani, és egyáltalán szeretni? Hát gondolkozz el egy kicsit aztán cselekedj.
2009. júl. 11. 14:27
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ma te is nézted az EastEnders-t? Mert ma hajszál pontosan ugyanez volt benne.Hogy tűvel kilyukasztották az óvszert stb. LOL
2009. júl. 11. 16:53
 15/25 anonim válasza:
100%

Ismertek vmi jó pszichológust?Jól jönne most a kérdezőnek (meg a csajnak is(.

Ha meg unatkozol inkább nézz TV-t.

2009. júl. 11. 20:03
 16/25 A kérdező kommentje:
De, basszus, én komolyan kérdeztem. Amúgy, nem néztem azt a valamit, mert már rég korábban írtam ki a kérdést!
2009. júl. 11. 20:49
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
És mire jutottál? Gondolkozol még a dolgon, vagy sikerült meggyőznünk téged a hülyeségedről? Szerintem ép elmével nem gondolkoznál így, ebből is látszik, hogy tökre gyerek vagy!!Akkor meg hova akarsz gyerek fejjel egy gyereket?
2009. júl. 11. 22:38
 18/25 anonim ***** válasza:

Mivel mindenki csak negatív kritikát írt, így én ezt nem teszem még ha egyet is értek velük.

Én azt mondom hogy szerintem várj türelemmel. Ha tényleg szexeltek akkor ő neki sem vagy közömbös. Lehet hogy csak nem meri még kimondani hogy szeret!Legyél vele nagyon kedves, hátha idővel megtörik a jég. Kitartás.

2009. júl. 11. 23:29
 19/25 A kérdező kommentje:
Másfél éve nem tört meg, és bele vagyok betegedve :( Ezért gondolkodom ilyen marhaságokon, amit tudom, hogy nem normális dolog, de egyszerűen megőrülök. Össze tudnék magamnak "szedni" jobb, szebb csajokat is, addig oké, hogy ágybaviszem őket, de nem tudom őket szeretni :(
2009. júl. 12. 00:30
 20/25 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem neki kellene időt adni, hanem inkább magadnak. Akkor inkább próbáld meg elfelejteni.Nem lesz egyszerű, tartsd távol magadtól, ne mutasd neki ki az érzelmeidet, mert ezek szerint csak kihasznál téged!Előző is én voltam. Sok sikert!!!
2009. júl. 12. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!