Szándékosan összefutni az ex-el, édes bosszú, vagy felesleges hűhó?
A szakítás nem volt túl viharos, ő bemutatta az új barátnőjét (véletlen futottunk össze), én cirkusz nélkül elfogadtam, de rohadtul fájt.
Ezután "véletlen" összefutni, miután végre rendeződött az életem, édes bosszú vagy kicsinyesség?
(több év telt el, ő már nem jelent semmit, de most én vagyok nyerő helyzetben és a tüske még mindig megvan.)
Mi a véleményetek?
A srác már nem fontos nekem, de a szakítás mikéntje azóta is bánt.
Fel sem merült volna bennem a találkozás, ha nem derül ki, hogy egy helyre megyünk egy időben nyaralni (ez tényleg véletlen, abszolút nem tervezett).
Csak nem tudom, hogy elkerüljem, vagy ne. (Ő nem tudja, hogy egyszerre megyünk. Egy közös ismerős mondta, hogy milyen jó a srácnak, mert akkor és oda megy, az ismerős sem tudja, hogy mi is.)
Amúgy nem lenne nagy felvágás, a jelenlegi pasimra tényleg büszke vagyok, és ledobtam öt kilót így a bőrben is jól érzem magam. Végre a munkámban is sikeres vagyok, nagyon mondanom sem kell semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!