Haragudhatok ezért anyámra?
Azért, mert mástól van a két kisebb, attól még Neked is az anyukád, és ugyanaz a figyelem járna.
Nekem nevelőapám van, és neki van két fia a másik házasságából, és soha egy percig nem éreztem, hogy őket többre becsülné, mint engem.
Egészen jogosan haragszol szerintem. Azért próbáld meg neki elmondani, hátha segít. Sosem beszélgettetek erről?
abszolút jogos a haragod. elég furcsán értelmezik egyes nők az anyaságot, köztük az édesanyád is. de inkább mégis próbálj ezen túllépni, ő már úgysem fog változni, csak magadat szomorítod, hergeled vele, ha ezen rágódsz.
a féltesóidra ne irigykedj, lehet, hogy téged majd más módon kárpótol az élet.
Jah...és önző dolog haragudni...és az apád hiányáról se ők tehetnek.
Elég gyerekesen viselkedsz, úgyhogy még ne tervezz családot.
sem az irígység, sem a féltékenység nem jogos.
neked már saját családod van, a testvéreid kiskorúak. nyilván, hogy velük többet kell törődni. Talán még zsebpénzt is várnál anyukádtól? inkább kérdezd meg, hogy miben tudsz neki és a testvéredinek segíteni, ha ez belefér az idődbe és akkor többet is lehettek együtt.
Mikor kicsi voltal, neked is biztos megvolt az, ami most a tesoidnak. De te mar feleseg vagy, kulon elsz, rendezzen neked is zsurt az anyukad?
Te mar kirepultel a feszekbol, nojj fel a feladathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!