Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden egyke utál egyke lenni?

Minden egyke utál egyke lenni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 14:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem minden egyke önző, ez is csak egy újabb általánosítás...:( Kaptam már meg 2 perces ismeretség után, amikor második kérdés az volt, hogy van-e tesóm, mondtam, hogy nincs és erre jött is a válasz, hogy "akkor te biztos nagyon önző ember lehetsz". :(
2009. júl. 10. 14:43
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nem vagyok egyke, sok egykét ismerek és a többségük szeret egyke lenni, élvezik, hogy nem oszlik meg a figyelem.
2009. júl. 10. 14:45
 13/23 anonim ***** válasza:
96%
El sem tudom képzelni milyen rossz lehet egykének lenni.Nővérem számomra a legfontosabb személy. Persze vannak vitáink de mindig számíthatunk a másikra.Két év van közöttünk és a stílusunk se egyforma=)
2009. júl. 10. 14:54
 14/23 A kérdező kommentje:
tök jó neked:D(utolsónak)
2009. júl. 10. 14:58
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én imádok egyke lenne. Vannak barátaim, akikkel olyan a kapcsolatunk, mintha testvérek lennénk. Ennél több nem kell, boldog vagyok testvér nélkül.
2009. júl. 10. 15:06
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyke vagyok és soha nem hiányzott az életemből egy testvér. A legjobb barátnőmnek van 2 bátyja, akik úgy kezelnek engem is, mintha a tesójuk lennék. Meg egyébként is mindig tele voltam barátokkal, főleg idősebbekkel, így nem nagyon igényeltem testvért.

15/L

2009. júl. 10. 15:16
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én egyke vagyok,és elég idős. Kiskoromtól nagyon rendes barátaim voltak,mivel a szüleim erre fokozottan odafigyeltek. Mind érzelmileg,mind anyagilag nagyon sokat kaptam. Csak néhány barátom van,de rájuk bármikor számíthatok. Az ismerőseim zömének van testvére. Akár fiatalok,akár idősek,sokszor hallom,nem számíthatnak a testvéreikre,veszekednek,irigykednek egymásra,sajnos csak kevés kivétellel találkoztam. Az édesanyámnak 3 testvére volt,távol éltek,ha mi nem tartottuk volna velük a kapcsolatot,évekig nem is hallottunk volna felőlük. Amikor betegek lettek a szüleim,természetes volt,hogy ápolom őket,édesapám halála után édesanyámat szinte mindig hívtuk magunkhoz,minél kevesebbet legyen egyedül. A testvérek nem törték magukat,hogy látogassák,holott bevallották,hogy édesanyám rengeteget segített nekik. Mikor már nagyon beteg volt,én ápoltam,de csak a barátai látogatták. Az egykéknek természetes,hogy ápolják a szüleiket. Rengeteg olyan esetnek voltam stzemtanuja e fél évszázad alatt,hogy a testvérek mennyit vitatkoztak,ha szüleik betegek lettek,ki ápolja őket. Volt olyan,hogy 5 gyerekből a 4 lánya nem vállalta,a menye ápolta az anyósát. Mások intézetbe, öregek otthonába adták a magatehetelen szülőket. Biztos egykébenb is van ilyen. Az én ismeretségi körömben a testvéreknél fordult elő.Szerettem egyke lenni,szeretek egyke lenni (bár már talán nem vagyok,hiszen nincsenek szüleim) és soha nem unatkoztam.Azt hiszem,szüleim hozzáállásának és a neveltetésemnek köszönhetem,hogy igen,jó egykének lenni. De egy jó testvér mellett élni is jó lehet. Összegezve: mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. Én szerencsére az előnyeit láttam mindig.
2009. júl. 10. 15:25
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Imádok egyke lenni, nincs senki, aki szekírozna, elvenné a dolgaim, stb.
2009. júl. 10. 17:03
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy húgom és jó hogy van.Ismerek egy pár egykét és van köztük rendes meg nagyon önző is.Ez csak nevelés kérdése.Az egykék nem tehetnek róla hogy egykék viszont szerintem ha van hozzá anyagi háttér akkor vállalni kéne min. 2 gyereket.Én 2-3 gyereket biztos szeretnék.
2009. júl. 10. 17:11
 20/23 anonim ***** válasza:
61%
"ha van hozzá anyagi háttér akkor vállalni kéne min. 2 gyereket." Én egyke vagyok..akkor most csórók vagyunk vagy mi? Istenem..ez a logika-.-" Én szeretek egyke lenni, mert nem kell osztoznom a figyelmen. Bár egy bátyót azért elfogadnék, de az már úgysem lesz, ezért a barátok pótolnak mindent.
2009. júl. 10. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!