Minden egyke utál egyke lenni?
hát néha jó,néha nem.mondjuk már 15 vok szal ha most születne hugim v öcsim elég furi lenne.én mondjuk ha lenne tesóm úgy lenne jó ha csak 1 év lenne köztünk.bnőméknél így van és a néha veszekednek de am nagyon jóba vannak.4 szobáa lakásba laknak mind1nek lehtne külön szobája de nekik nem kell mert szeretik egymást.azt modták ha majd már lesz pasijuk mármint vmi komolyabb :)
15/L
Nekem gyerekkoromban hiányzott a testvér nagyon, most felnőttként már egyáltalán nem, sőt már látom az előnyeit is. A fiamnak sem tervezünk kistesót. Valahol azt olvastam, hogy a jövő családmodellje a két szülő+1 gyerek
32/L
Én nem utálok, sőt én mindig nagyon élveztem.
És állandóan volt kivel elmennem valahova, mindig volt kivel beszélgetni, mert voltak barátaim is meg egy nagyon-nagyon jó unokatesóm, akivel mindent megtudok még mindig beszélni.
Sokat tekeregtünk játszottunk unokatesókkal, mert abból van egy jó pár, buliztam barátokkal, szóval, ha társaságigényem volt, akkor simán találtam társaságot, ellenben, ha haza magam akartam lenni, akkor magam voltam, a szüleimen kívül nem volt senki aki "zavarjon".
Egyedül is megvoltam jól, mindig találtam valami kreatív dolgot, ami leköt. Nekem egyáltalán nem hiányzott és nem is hiányzik a testvér.
Ráadásul, ha társaság kellett, akkor szereznem kellett, szóval hamar meg kellett tanulnom barátkozni.
Nem mondom, hogy jobb nekem, de sose éreztem rossznak. Fogalmam sincs milyen, ha valakinek testvére van, épp ezért szerintem össze sem lehet ezt hasonlítani, mert akinek tesója van, az meg azt nem tudja, milyen egyedül.
Én azt mondom nekem tökéletes volt. Ha meg testvérem lett volna, akkor az lett volna az. Tök mindegy.
Én nem vagyok egyke, de van egy barátnőm aki az, és azt látom rajta, hogy szörnyen önző. Már csak ezért sem lennék egyke. Örülök hogy van tesóm, bár nem él velünk egyik sem, de jó hogy vannak.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!