Szerintetek végleg tönkretettem mindent? El fog hagyni?
A 9-es válaszolónak üzenem: Igazad volt, nem bíztam magammal, felhívtam. Kinyomta, majd visszahívott. Azt mondta, hogy találkoznunk kellene, fél óra múlva lejön elénk :) :)
Szurkoljatok!! :)
Hát nem segítettél a helyzeten, az biztos.
Menteni a menthetőt: ne keresd. Ha összefuttok valahol, akkor ne hozd ezt szóba, ha ő nem dobja fel a témát.
Ha szóba kerül (kiemelem: ha ő beszél róla), akkor próbáld meg elviccelni, és kicsit arra fogni, hogy milyen hülye kislány voltál X éve, magadra se ismersz, annyit változtál azóta.
Azt őszintén mondd meg neki, hogy teljesen megérted az álláspontját, ellenkező esetben te is felkötötted volna a nyúlcipőt, hiszen visszagondolva már magad se érted, miért csináltad.
Arról mélyen hallgass, hogy miket tudsz még róla, mert azonnal kinyírja a kapcsolatot, ha még nem sikerült volna. Csak azt mondd el, amit ő maga oszt meg veled.
A füzetnél, ha szóba kerül, emeld ki a korodat.
Visszagondolva én is vezettem mappát egy kedvenc színészről 13 évesen, illetve ennyi idősen szintén halálosan szerelmes voltam a suli "menő srácába" és lopakodtam utána. Valamennyire a korral jár.
Idevágó idézet: "...mentségemre szóljon, hogy fiatal voltam és hülye".
Emeled ki, hogy szégyelled is már, azért hoztad szóba, hogy kicsit kinevethessétek a régi "butakislány" önmagad, csak rosszul sült el.
Drukkolok nektek, mert a leírás alapján nagyon normálisnak tűntök mindketten.
A pontosítás kedvéért: hány éves vagy most, ő hány éves és hány évvel ezelőtt fejezted be a füzetet?
Akkor a "ne keresd" részt vedd tárgytalannak. A többire figyelj oda, tényleg ne hozd szóba neki, ha ő nem fogja.
Egyébként az emberek félnek tőle, de valójában rengeteg helyzetet meg tud menteni egy őszinte "sajnálom, hibáztam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!