Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek végleg tönkretette...

Szerintetek végleg tönkretettem mindent? El fog hagyni?

Figyelt kérdés
Kisiskolás koromban nagyon belezúgtam egy fiúba, aki két évvel járt felettem. Most már gimis vagyok, ugyanabba a suliba járunk. Jóképű, sportos, éltanuló, én pedig egy szürke kisegér voltam. A helyi színtársulat tagja, ahová én is beiratkoztam miatta. Mivel semmi tehetségem nincs a színészethez és egyébként is lámpalázas vagyok, így díszleteket festek. A lényeg, hogy egy előadás előtt jobban megismerkedtünk, mert lassan haladtunk a díszletekkel és ő is ott maradt segíteni. Azután elhívott randira (madarat lehetett volna velem fogatni). Nagyon figyelmes, romantikus volt, este hazakísért, és a házunk előtt megtörtént az első csók. Ennek három hete.. Viszont tegnap előtt mindent elrontottam. Elmentünk fagyizni, majd leültünk egy padra beszélgetni. Mesélt nekem a jövőjéről, a terveiről. Majd viccesen mondtam neki, hogy ha gondolja, elköltözhetünk Toscanába, (ez a kedvenc helye, ahol a nagynénje is él) mert ott majd az esetleges gyerekeink is szép környezet között fognak felnőni. Nagyon kikerekedett a szeme, én is elszégyelltem magam. Megkérdezte, honnan tudok ezekről, mivel erről még nem mesélt. Akkor elárultam neki, hogy évek óta gyűjtöm egy füzetbe az információkat róla :S Gondolkodási időt kért tőlem, mert azt hiszi, hogy nem is belé vagyok szerelmes, hanem egy általam kreált fantáziaképbe. Azóta sem keresett, teljesen tanácstalan vagyok. Szerintetek helyre tudnám hozni? Ha szakítana velem, sosem bocsájtanám meg magamnak :(
2012. júl. 5. 15:47
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő kritikákat, biztatást! A füzet amolyan napló szerű.. Az első oldalon vagy egy kivágott kép róla, a társulat szórólapjáról vágtam ki, a többi szereplő levágtam a képről. Kedvenc kajái, előadói vannak benne. Tervek, hogy ha randiznánk, hova mennénk :S Ennek nagy része nyolcadikból való.. Szerintem ez egy kicsit sok lenne neki, vagy nem? :$
2012. júl. 5. 16:33
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
DE! Ne tetézd a bajt! Remélem jófej és nem kürtöli szét, mert akkor megnézheted magad szeptemberben a suliban:)
2012. júl. 5. 16:35
 13/26 A kérdező kommentje:

A 9-es válaszolónak üzenem: Igazad volt, nem bíztam magammal, felhívtam. Kinyomta, majd visszahívott. Azt mondta, hogy találkoznunk kellene, fél óra múlva lejön elénk :) :)

Szurkoljatok!! :)

2012. júl. 5. 16:42
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem segítettél a helyzeten, az biztos.

Menteni a menthetőt: ne keresd. Ha összefuttok valahol, akkor ne hozd ezt szóba, ha ő nem dobja fel a témát.

Ha szóba kerül (kiemelem: ha ő beszél róla), akkor próbáld meg elviccelni, és kicsit arra fogni, hogy milyen hülye kislány voltál X éve, magadra se ismersz, annyit változtál azóta.

Azt őszintén mondd meg neki, hogy teljesen megérted az álláspontját, ellenkező esetben te is felkötötted volna a nyúlcipőt, hiszen visszagondolva már magad se érted, miért csináltad.

Arról mélyen hallgass, hogy miket tudsz még róla, mert azonnal kinyírja a kapcsolatot, ha még nem sikerült volna. Csak azt mondd el, amit ő maga oszt meg veled.

A füzetnél, ha szóba kerül, emeld ki a korodat.

Visszagondolva én is vezettem mappát egy kedvenc színészről 13 évesen, illetve ennyi idősen szintén halálosan szerelmes voltam a suli "menő srácába" és lopakodtam utána. Valamennyire a korral jár.

Idevágó idézet: "...mentségemre szóljon, hogy fiatal voltam és hülye".

Emeled ki, hogy szégyelled is már, azért hoztad szóba, hogy kicsit kinevethessétek a régi "butakislány" önmagad, csak rosszul sült el.

Drukkolok nektek, mert a leírás alapján nagyon normálisnak tűntök mindketten.

A pontosítás kedvéért: hány éves vagy most, ő hány éves és hány évvel ezelőtt fejezted be a füzetet?

2012. júl. 5. 16:44
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a "ne keresd" részt vedd tárgytalannak. A többire figyelj oda, tényleg ne hozd szóba neki, ha ő nem fogja.

Egyébként az emberek félnek tőle, de valójában rengeteg helyzetet meg tud menteni egy őszinte "sajnálom, hibáztam".

2012. júl. 5. 16:46
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg mi volt :)
2012. júl. 5. 16:48
 17/26 anonim ***** válasza:
Ja, írjál mindenképpen! Remélem minden oké lesz:)
2012. júl. 5. 17:16
 18/26 anonim ***** válasza:
Sok sikert! :)
2012. júl. 5. 18:09
 19/26 anonim ***** válasza:
Én is szurkolok, mert azért annyira nem tűnsz elvetemültnek, sőt, most hogy így belegondolok. 8-os voltam én is, és nagyon tetszett egy 10-es lány a suliból. Aztán egyszer ének órán nézegettünk egy albumot annak a kórusnak a féynképeivel, amiben énekelt ez a leányzó. Én meg fogtam magam és kiloptam egy képet amin különösen bájosan mosolygott, mondom ez nekem kell:D De ezt mondjuk ő nem tudta meg soha, csak az egyetlen igaz barátom az akkori osztályomból:) Szóval valahol aranyos amit csináltál, csak reklámozni nem kellett volna:) Mindenképpen írj mi történt:)
2012. júl. 5. 19:27
 20/26 anonim ***** válasza:
Hogy ilyen soká nem írsz, gondolom jó jel.
2012. júl. 5. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!