Hogyan mondjam el, hogy nem bírom elviselni a lányát?
Keresztanyám egy hétre hozzám zsuppolná az unokatestvérem, aki most tölti be a hármat.
De nem bírom a kisasszonyt. Úgy viselkedik mint egy kis grófnő, affektál, nyafog... brrr...
Van sajátom, aki két éves, plusz még háromra vigyázom, akiből kettő az ő korosztálya, velük nagyon elvagyok.
Példa a nyafogásra: nagyszülőktől jöttek a szüleimhez (a keresztanyám és anyukám testvérek), a nagyszüleim pedig mirelit gyümölcsöt küldtek. A nénémnek odabent jutott eszébe, hogy ki kell venni a kocsiból a hűtőtáskát. El is indult, utánamegy a lány és tudakolja, hova tart. Mikor megmondta neki a néném, így reagált: Anya... Én szeretnék... Kimenni veled... a kocsihoz... De... most meleg van... Ezért... most ne menj ki... mert én nem megyek... (a pontok hatásszünetek, nem fuldoklik, bár először azt hittem. Ezekhez a szavakhoz kapcsoljátok hozzá egy újszülött vak kismacska hangtónusát. Ja, a kocsi amúgy öt méterre állt a bejárattól)
A néném végül kiszökött, amikor pedig meglátta a lány a hűtőtáskát, dührohamot kapott. Üvöltött, toporzékolt, megütötte az anyját, tépkedte a könyvet, a játékokat.
Az anyja engedélyével fenyítettem.
Na azóta a néném azt akarja, hogy egy hét alatt ezt kikupáljam belőle. Nem érti meg, hogy neki nem kéne engednie ezt, és akkor a kishölgy viselkedne. Nem tudom mit csináljak. De ha elvállalom, a férjemmel Xanaxon fogunk élni egy hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!