Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egykék tényleg irigyek?

Az egykék tényleg irigyek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 20:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy vettem észre, hogy testvérek között sokkal nagyobb irigység szokott lenni. Bár én ilyenkor mindig a szülőt hibáztatom, nem véletlenül alakul ez ki. Nekem egy testvérem van, bennünk semmi irigység nem volt soha egymás közt. De szüleim nem is adtak rá okot, mi mindent egyformán kaptunk. Férjemék 3-an vannak tesók, ott az irigység miatt annyira eldurvult a helyzet, hogy nem is beszélnek egymással. Lányom egyke, rajta nem az irigységet látom, csak időnként féltékenységet.
2009. júl. 10. 10:15
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is inkább a testvérek irigyek egmásra. Én egyke vagyok. Senkit sem irigyelek. Engem irigyelnek, elég sokan. :D
2009. júl. 10. 15:24
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden esetbe irigyek, tenyleg a neveltetestol fugg.

A parom egyke, de mindenkinek szivesen segit, az utolsot is oda adna.

Mi viszont 4 vagyunk testverek, de a nagyobbik batyam az nagyon irigy. Ez van! Mi 3-an tok jol vagyunk, orulunk egymas boldogsaganak :))

32/N

2009. júl. 12. 12:43
 14/20 anonim ***** válasza:

Én is egyke vagyok, de nem vagyok irigy, inkább nehezen osztozodom meg másokkal. Komolyan, minden cuccomhoz ragaszkodom, nem adnám tovább még az unokatesóimnak sem =D

Szerintem is, a testvérek inkább irigyek. Ezt onnan is látom, hogy anyukám nagyobb öccsének 3 lánya van, ők tényleg nagyon irigyek tudnak lenni egymásra =)

2010. márc. 27. 21:28
 15/20 anonim válasza:
0%
igen mért ne lennének?! ahogy látják hogy mások baszk egymást a párok eggyből elkezdenek irigykedni h ők mért nem csinálhatják!!!
2010. jún. 14. 20:38
 16/20 anonim válasza:
én 26 éves vagyok egyke, és sosem voltam irigy.sokmindent megosztok a barátaimmal, ha olyan alkalom, van és nem vagyok irigy az olyanokra, akik nem egykék, mivel nem tudom milyen érzés nem egykének lenni.
2010. júl. 14. 13:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Mire kéne irígy legyek? F.25 vagyok, és egyedüli. Nem vagyok írígy azokra akik nem ilyenek,sőt,szerintem nekem jobb, mert sokkal önzőbb lehetek. Írigy pont az akinek osztozkodnia kell sok mindnenen,és nincs meg az arány. egykelétben ilyesmi alapból kizárt.
2010. okt. 2. 20:09
 18/20 anonim válasza:
te még a barátaiddal sem szoktál osztozni pl egy zacskó chipsen vagy egy tábla csokin?szégyelld magad, irigy kutya.
2010. okt. 3. 10:43
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg a neveltetésben lehet valami...engem 21 évig körülugráltak, mert egyetlen voltam a szüleim és nagyszüleim számára. Amit kigondoltam, mindent megkaptam. Ha kiskoromban 11kor palacsintát kívántam, kaptam. Akkor jó buli volt. Manapság, mikor nem találok munkát és még mindig rájuk vagyok szorulva nagyon rossz. És igen, aki megvalósít valamit, amit én is szívesen megvalósítanék, de nincs rá módom azt irigylem...mert sosem volt olyan, hogy én valamit nem kapok meg.

szóval...nem jó... :\

2011. júl. 5. 23:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Én egyke vagyok. Irigy nem vagyok, csak önző, de nagyon élvezem :D
2011. okt. 23. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!