Miért ilyen irigyek a barátaim?
Így van. Ezek nem barátok ! De később vissza gondolva erre te is csak mosolyogni fogsz és rájössz arra mennyi fura lény járkál köztünk!
Az igazi barát ilyet nem csinál ! Szerintem már az egész nyarat is megtervezték már( természetesen nélküled ) Ha igy van inkább ne is probald keresni a a tarsasagukat. Vedd meg a meltosagodat !
Ugyan már! Szerezz új meg új barátokat. A barátság nem házasság. Nem szabad annyira ragaszkodni. Ránts egyet a válladon. Egyedül is jó lenni néha, meg új barátok is akadnak. Ha meg megkötöd magadat ugyanazokhoz, akkor nem tudsz már mások felé fordulni.
Egy fiatal barátom (20 év körüli) egyedül vonatozva járta Európát. Kérdeztem, nem unylmas-e így. A válasz: Ha egyedül utazom, sokan megszólítanak, beszélgetnek velem, egy - két napig együtt is megyünk néha. De ha kettesben utazunk, oda már nem tolakszik be senki a csevegésével.
22:45 van valami abban, amit mondassz..
Tudom, hogy én választottam őket, de gondolhatod, hogy eleinte nem voltak ilyenek.nem tudom mi bajuk lett..
Na az én "barátaim" pont ilyenek voltak gimiben. Ha nekik sikerült valami, én szívből örültem neki, viszont ha nekem lett jobb valamim, akkor mindegyik fancsali képet vágott.
Leérettségiztünk, s ennek már 4 éve. Szerinted a 4 év alatt hányszor találkoztam velük? :) Egy kezemen meg tudom számolni. Az egyik csaj itt lakik tőlem 100m-re. Néha átmentem hozzá, megkérdezni, mi van vele... Ő soha nem ugrott tá hozzám. Én átmentem őt felköszönteni szülinapján, ő még egy sms-t sem tolt nekem.
Ez kb az első évben volt... Azóta úgy 2x futottam vele össze az utcán... A másik csajjal is kb hasonló a szitu.
Már hónapok óta nem is hallottam felőle... Ha beszéltünk telefonon, akkor is mindig én hívtam őt (ő nem lakik közel hozzám).
Persze, két nagyon messzi városban tanulunk, de néha egy talit összehozni semmiből sem tartott volna.
Nekem ők nem a barátaim. Hamarosan férjhez megyek, és ők nem lesznek ott az esküvőmön! (sajnos...nem én akartam így)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!