Jövőre összeköltözöm a párommal, nálatok hogy működnek a pénzügyi dolgok (közös kassza, fizetni valók)?
Figyelt kérdés
Most még mindketten a szüleink házában lakunk, de jövőre összeköltözöm a párommal, az ő saját házába. Eddig ugye mindketten a saját fizetésünkből voltunk. Ti hogy csináljátok, ki mit fizet? Közös számlátok van?2012. júl. 3. 14:05
11/12 anonim válasza:
Elöző vagyok, a számlán maradó összeg közös, abból veszünk nagyobb dolgokat (pl ágy meg számitógép)
12/12 anonim válasza:
Nem vagyunk házasok, külön a bankszámlánk, de mindent közösen fizetünk. Pedig ő 3x annyit keres, mint én. Nincs én pénzem, te pénzed, mi pénzünk van, csak éppen abból ennyi ide, annyi oda érkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!