Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknél közös kassza van:...

Akiknél közös kassza van: mikor döntöttetek így?

Figyelt kérdés

Összeköltözés, házasság, gyerek? Mikor jött el az idő?

Mennyit kerestek ti és mennyit a párotok? Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?

Nagyon köszönöm :-))))

2012. ápr. 9. 16:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Házasság után. Mert a házasság úgyis vagyonközösség, megállapodhatunk bármiben, a közösen szerzett jövedelem 50-50%-ban közös, bárkinek a számláján van. Törvény szabályozza.
2012. ápr. 9. 16:49
 2/11 anonim válasza:
75%
Az összeköltözés automatikusan hozta magával ezt, kérdés sem volt, azonnal közös kasszában voltunk. Eleinte egyformán kerestünk 100-100 körül, most pedig ő keres 300-at, én pedig 100-at. Én 27, ő 30. 3 éve vagyunk együtt.
2012. ápr. 9. 16:52
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

1. összeköltözés három hónap után

2. eljegyzés két év után (megvolt), egy évre rá (jövő április) lesz az esküvő

3. gyerek 3-4 év múlva

4. még egyetemisták vagyunk, úgyhogy nagyon változó az anyagi helyzetünk, de minden közös az elejétől fogva

23/N

2012. ápr. 9. 17:12
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

Közös bankszámla házasság után lett csak,de előtte se néztük hogy ki mennyit fizet,mert összeköltözéskor megpróbáltuk vezetni hogy ki mennyit fizetett,de befejeztük az első alkalommal amikor 3 napig nem irtuk és nem tudtuk hogy ki mikor mit fizetett,ugyse volt értelme.

akkor is és most is közel azonos a bérünk (145-150ezer-egyéb juttatások)

de már együttjáráskor is mindig ugy volt hogy sokezer forintos tételt sem kértünk el ha a másik fizette,csupán felváltva fizettünk nagyjából.

2012. ápr. 9. 17:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

7 évig legjobb barátok voltunk, mielőtt összejöttünk.

Amint összejöttünk, közös kasszán voltunk, gyakorlatilag a 2. nap után nem mentem haza, 2 hét után teljesen odaköltöztem, rá 7 hónapra összeházasodtunk, tavaly nyáron volt az esküvőnk.

Kb. ugyanannyit keresünk, összeget nem írok :)

30N/34F

2012. ápr. 9. 18:03
 6/11 anonim ***** válasza:
A házasság után. Amikor pedig úgy döntöttem,hogy megváltozik a dolog, vége e közösködésnek: A házasság után 2 évvel.
2012. ápr. 9. 18:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Összeköltözés után rögtön közös kasszán voltunk.

Viszont 4 éve vagyunk együtt 8 hónapja házasok , de még csak most csináltattunk közös számlát. A közös kassza jött magától. 24/L

2012. ápr. 9. 20:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi 4 éve élünk együtt(tavaly házasodtunk) onnantól volt közös a kassza,bár a férjemnek egy ideig nem volt munkája, akkor az én fizetésemből éltünk. Ő 28,én 26. (nettó 400, 160)
2012. ápr. 9. 20:30
 9/11 anonim ***** válasza:

négy hónapja vagyunk együtt...durván két honap után teljesen összeköltöztünk(évek óta ismertük a másikat még ha nem is olyan behatóan:))...azelőtt se nagyon számított...de igy hogy együtt élünk automatikus volt a közös kassza...én sajnos csak négy órában dolgozok igy 39ezret keresek...ő kb 100-105-öt:)

23L

2012. ápr. 9. 20:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Összeköltözés után rögtön közös kasszán voltunk.
2012. ápr. 10. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!