Akiknél közös kassza van: mikor döntöttetek így?
Összeköltözés, házasság, gyerek? Mikor jött el az idő?
Mennyit kerestek ti és mennyit a párotok? Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?
Nagyon köszönöm :-))))
1. összeköltözés három hónap után
2. eljegyzés két év után (megvolt), egy évre rá (jövő április) lesz az esküvő
3. gyerek 3-4 év múlva
4. még egyetemisták vagyunk, úgyhogy nagyon változó az anyagi helyzetünk, de minden közös az elejétől fogva
23/N
Közös bankszámla házasság után lett csak,de előtte se néztük hogy ki mennyit fizet,mert összeköltözéskor megpróbáltuk vezetni hogy ki mennyit fizetett,de befejeztük az első alkalommal amikor 3 napig nem irtuk és nem tudtuk hogy ki mikor mit fizetett,ugyse volt értelme.
akkor is és most is közel azonos a bérünk (145-150ezer-egyéb juttatások)
de már együttjáráskor is mindig ugy volt hogy sokezer forintos tételt sem kértünk el ha a másik fizette,csupán felváltva fizettünk nagyjából.
7 évig legjobb barátok voltunk, mielőtt összejöttünk.
Amint összejöttünk, közös kasszán voltunk, gyakorlatilag a 2. nap után nem mentem haza, 2 hét után teljesen odaköltöztem, rá 7 hónapra összeházasodtunk, tavaly nyáron volt az esküvőnk.
Kb. ugyanannyit keresünk, összeget nem írok :)
30N/34F
Összeköltözés után rögtön közös kasszán voltunk.
Viszont 4 éve vagyunk együtt 8 hónapja házasok , de még csak most csináltattunk közös számlát. A közös kassza jött magától. 24/L
négy hónapja vagyunk együtt...durván két honap után teljesen összeköltöztünk(évek óta ismertük a másikat még ha nem is olyan behatóan:))...azelőtt se nagyon számított...de igy hogy együtt élünk automatikus volt a közös kassza...én sajnos csak négy órában dolgozok igy 39ezret keresek...ő kb 100-105-öt:)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!