Hogy kezeljem ezt?

Figyelt kérdés

Ebben a két napban vigyázunk 2. alkalommal a sógornőm gyerekeire (9F, 6L) napközben. Mindig meg lett kérdezve az anyjuktól, ezt vagy azt megeszik-e. Persze, igen.

Gyakorlatban meg alig esznek valamit. Párom és azok szerint, akik ettek a főztömből, jól főzök. Ezek a gyerekek meg matatják a kaját, ez ezért nem tetszik, az azért nem. Ma pl. házi pizzát csináltam, anyja szerint imádják, erre leszedik róla a feltétet, mert ők azt nem szeretik, a maradékba két harapás és kész, ez volt az ebéd. Múltkor halrudacskát sütöttem, amit állítólag imádnak (ezt el sem lehet rontani, vagy másként csinálni). Abból is egy harapás és kész. Megkérdezem, pörkölthöz a tészta jó-e, igen, szeretik, aztán főzhettem rizst, mert a tészta nem ízlik, azért, hogy aztán abból is 1 evőkanálnyit egyen a gyerek. A pofám meg ég, hogy majd éhesen mennek haza (bár nasit azt esznek), meg hát szarul esik. Sütöttem nekik sütit ránéznek és meg sem akarják kóstolni... Az egésztől elmegy a kedvem... Pedig aranyos gyerekek, elvannak velünk, de ezen a kaja dolgon nem tudok túljutni.

23N

2012. júl. 2. 19:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak tedd le eléjük az ebédet, és ha nem eszik meg, éhesek maradnak. Szerintem élvezik is, ahogy ugráltatnak.
2012. júl. 3. 13:55
 12/12 A kérdező kommentje:
Ma még viszonylag jól is ment minden, elfogadható mennyiséget ettek. Úgy vettem észre, a fiú a válogatósabb, és akkor a kistesó is követi. Pizzánál is, ahogy a nagyobbik elkezdte lepakolni a feltétet, már a kislány is szedte le, pedig ő állítólag szerette, ami rá volt rakva.
2012. júl. 3. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!