Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Cigizés.
én csak az anyósom dohányzásával voltam ugyanilyen helyzetben. A férjem is dohányzik, ő beszélte meg vele, hogy menjen messzebb az ajtótól, és ne gyújtson rá a gyerek mellett. Többször is kellett vele beszélnie, de soha nem számonkérően, csak a beszélgetésekbe beleszőtte, "mintha" akkor jutna eszébe... Szóval nem utasítva, hanem csak, hogy milyen jó lenne, ha úgy lenne.
Vaaaagy.... Találj ki valamit, hogy az orvos talált valami betegséget, amit a passzív dohányzás okoz. Ijessz rájuk, bár ehhez is kell a férjed segítsége. :)
Biztos le leszek pontozva, de nem érdekel.
Kicsit idegesítő már ez a tömeghisztéria a cigizéssel kapcsolatban. Jó, a lakásban nem gyújtunk rá, ahol gyerek van, de basszus kint a szabad levegőn se lehet már cigizni, mert valahol 1 km-es körzetben gyerek van? Ha az utcán sétáltok, és valaki jön szembe cigivel a kezében, akkor mit csinálsz? Odamész hozzá és követeled, hogy dobja el a cigijét, mert a gyereked tüdőrákot kap egy füst-atomtól?
Szerintem eltúlzod a problémát. Semmi baja nem lesz a gyerekednek.
Basszus, egy 6 hónapos csecsemőről beszélünk, akinek az ablaka alatt kb. óránként elszívvalaki egy cigit, miközben mehetne öt méterrel arrébb is. Ez egy picit más, mint amikor az utcán ráfujják a füstöt...
Ahhoz meg, kedves utolsó, nem tudok hozzászólni, hogy a dohányzásba senki nem halt még bele. Te jó ég, te inkább ne válaszolj senkinek. Ennyire buta nem lehetsz. Csak ezt a pár sort olvasd el: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!