Szerintetek egy anya a fizugyereke hány éves koráig vetkőzhet le pucérra?
A 15-ös vagyok.
Nem, nem normális a meztelenkedés, a gátlástalan magamutogatás - nekem. Az előbb a kezdő kérdésre válaszoltam... ;-)
Ha a gyerek már elvonul egyedül fürdeni (kiépíti a saját intim szféráját), akkor már nem kellene erőltetni!
De például a skandinávoknál a közös (meztelen) családi szaunázás teljesen természetes.
az,amit a párod csinál szerintem már nem normális.Viszont magával a meztelenséggel nincs gondom,tehát átöltözés,fürdés előtt,stb...
Egyébként ezt a kérdést én is kb. úgy kezelném,h addig,míg látom,h a gyereket nem hozza zavarba..(bár még kicsi,de ezt megbeszéltük a férjemmel,h meztelenség nem lesz tabu dolog)
off:fürdőben beszélgetésre,én is szoktam "rárontani" a férjemre,mert hirtelen valami világmegváltó gondolatom támad,vagy a másik,h én pl szeretem,ha együtt készülünk lefekvéshez(zuhany,fogmosás)
húúú kérdező ez nagyon gáz. Nem maga a meztelenkedés mert én sem vagyok prűd, na de ha már arra vetemedek, hogy meztelenkedni támad kedvem, akkor azért ügyelek arra hogy lábamat nem tárom szét, nem nyomogatom magam alul, mellemet nem lóbálom szegény gyerek nyakába stb :S
hány éves a kisfiú? és akkor te nem az apuka vagy hanem az anyuka új élettársa?
oh most olvastam 10éves. Hát ez pont az a kor amikor a kisfiú már kezdi meglátni a küéönbséget a szép lány és a csúnyácska lány között. talán már az osztálytársai közül is van aki tetszik neki stb. :) tehát kezd kinyílni neki a világ.
Szerintem súlyos problémák adódhatnak majd ebből. Édesanya miket mond? mi az istenért nem tud magára tenni egy köntöst, vagy egy laza hálóinget? mit mond miért nem teszi ezt meg?
kajálni is meztelenül ül az asztalhoz?
Szerintem abszolút ne meztelenkedjen egyik szülő se a gyereke előtt. Amikor még nem fogja fel, akkor még elfogadható, mondjuk olyan 3éves korig.
Előttem az anyám 0 éves korom óta meztelenül futkos, és a mai napig undorodom tőle, főleg, amikor reggelente úgy keltett fel. Nem tudom, miért hitte, hogy ez nem zavar. Később már szóvá tettem, hogy ugyan már az ablakon is belátnak, öltözz már fel! De nem, a mai napig nem zavartatja magát senki előtt.
Sosem leszek ilyen degenerált.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!