Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy anya a fizugye...

Szerintetek egy anya a fizugyereke hány éves koráig vetkőzhet le pucérra?

Figyelt kérdés
most 10 éves a fiú
2012. júl. 1. 16:44
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:

rosszul írtam:

az anya a gyerek előtt

2012. júl. 1. 16:47
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
hát sztem max 7-8, de már akkor is zavarhatja a kisfiút
2012. júl. 1. 16:50
 3/30 anonim ***** válasza:
72%
Én a gyerekeim előtt még csecsemőkorukban sem vetkőztem le pucérra!...
2012. júl. 1. 16:52
 4/30 anonim ***** válasza:
87%
Anyám tini koromban is levetkőzött, úgy volt nyáron a lakásban. A hajam téptem tőle. El is költöztem 18 évesen.
2012. júl. 1. 16:55
 5/30 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom hogy egy 10 éves srác előtt nem kéne pucéran rohangászni. Neagy még akár be is terpeszteni. Meg is említettem az élettársamnak ezt de szerinte nem gáz....
2012. júl. 1. 16:56
 6/30 anonim ***** válasza:
88%
Kimondottan a gyerek elött levetközni egyáltalán nem normális dolog. Viszont ha netán a gyerek benyit, amikor vetközik vagy éppen nincs rajta ruha, akkor ebböl ügyet csinálni sem kell.
2012. júl. 1. 16:57
 7/30 A kérdező kommentje:
de ez nem véletlen be nyitás hanem meztelenkedés..... én nagyon ügyelek hogy még véletlen se tudjon a kislány véletlenül se rám nyitni ha fürdök vagy öltözök
2012. júl. 1. 17:00
 8/30 anonim ***** válasza:
84%
Nem igazán tudom hogy hány éves volt a fiam amikor utoljára rohangáltam meztelenül előtte,de azt tudom,hogy onnantól már nem,hogy észrevettem zavarban van.Talán olyan 6-7 éves lehetett..Igaz,néha most is rohangálok bugyiban,melltartóban,de ez nem zavarja..(bár ez sem rendszeresen)
2012. júl. 1. 17:02
 9/30 anonim ***** válasza:
71%

Bármeddig. A gyereke. aztán, ha a gyereknek teszem azt majd ápolnia kell idős korában, netán fürdetni, és akár tisztába is tenni, nem fogja, mert juj, nehogy pucér legyen? Ez egy természetes állapot.

Nem mellesleg, ha a gyerek ezt szokja meg, nem lesz neki furcsa.

2012. júl. 1. 17:05
 10/30 anonim ***** válasza:
78%

Egyes elméletek szerint attól van ennyi problémás szexualitású kapcsolat, mert az emberi testet ennyire rossz és bűnös dolognak tarják, hogy úristen, meg ne lásson a gyerek egy felnőtt embert ruha nélkül!

Ettől függetlenül személy szerint nem tennék ilyesmit.

2012. júl. 1. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!