Félek hazamenni a szüleimhez. Muszáj?
Ha a te lakásod, milyen jogon szólnak bele? Ha neked úgy tetszik, akkor fogadják el. Mellesleg nem tudom, mi lehet az a módosítás, ami így kiborította őket?
Ördögöt festetted a falra? Vagy szado-mazo ágykeretet csináltál a párodnak? :DDD
Mostmár én is őszintén kíváncsi lennék, hogy mit tettél a SAJÁT lakásoddal, amin ennyire kiakadt. :)
Szerintem menj haza nyugodtan (előtte telefonálj oda), mondd el, hogy nagyon rosszul érzed magadat a veszekedés óta és nem akarsz újabb balhét, de neked így tetszik, a saját lakásod és így fog maradni minden. Kérd meg, hogy ne szóljon ebbe bele és mondd el azt is hogy természetesen ezután is szívesen látod még ha nem is szívesen jön.
Mondjuk ha vettél egy mangalicát a 4. emeletre, az tényleg kiborító lehet. :)
És most komolyan. Nem muszáj hazamenni a szüleidhez. Azt nem tudom, hogy Te mit tegyél, de én vagyok olyan makacs, hogy ezek után nem keresném a szüleim, amíg ők nem keresnének. Mivel senki sem szólhat bele abba, hogy mit teszek a saját lakásomban. (amíg törvényes keretek között a szomszédok jogait tiszteletben tartva cselekszem)
Persze, egyetértek az előttem szólókkal:
Mi köze a mamádéknak, hogy a saját lakásodban mit csinálsz, milyen jószágot fogadsz be, mondjuk még akkor is, ha az pont a IV.-ik emeleten van?
Ha valóban lényegtelen apróság, akkor nem éri meg ez miatt haragban lenni velük. Le kellene ülni megbeszélni a dolgokat.
Talán diplomatikusan most még engedni nekik, azért, hogy a béke helyreálljon, de utána rögtön el kell kezdeni "kivívni" a szabadságodat ezen a téren is = mármint, hogy nem elég, ha külön költözöl tőlük, el kell érned azt is, hogy valóban engedjék a saját életedet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!