Félek hazamenni a szüleimhez. Muszáj?
Nah most mr nagyon kíváncsi vagyok h milyen állatról van szó :D
Mellesleg nehogy már ők mondják meg h a TE lakásodban mi lehet v mi nem.
A kérdező úgy fogalmazott, hogy a lakással kapcsolatos apróbb módosítás, és később írta, hogy állatot vitt a lakásba. Ez nekem azt mondja, hogy az egyik szobáját esetleg berendezte valami "vad"-nak. Talán egy hüllő, kígyó, alligátor, de az is lehet, hogy tyúkfarmot létesített, mert akkor lesz minden napra 1-2 tojás.
Ha akarta volna, már elárulta volna nekünk a kérdező, mi is az konkrétan, amitől a mama kiakadt.
Kezdem "imádni" azokat a kérdezőket, akik a saját tettükről csak áttételesen szólnak, de a szülők elítélő véleményét, esetleg tiltását teljes részletességgel, égbekiáltó bűnként festik le, és azt várják, hogy értsünk velük egyet.
Ha az a négylábú nem más, mint kutyus, vagy cica, akkor nem tudom, az anyud miért akadt ki, kismillió lakásban élnek "kisállatok"
Azon az alapon, hogy te vagy a fiatalabb, no meg mégiscsak a szüleidről van szó, elmennék hozzájuk, és más egyéb témák megbeszélése mellett erre is kitérnék. Elmondanám nekik, hogy a lakás a tied, annak minden költsége a tied.
A saját megélhetéseden kívül a bevitt jószág költsége is a tied. Miért zavarja ez őket, miért csinálnak úgy, mintha ezt rajtad kívül még senki más nem tette volna meg a világon?
Próbáld meg elfogadtatni velük a tényt, magyarázd el nekik, hogy te ettől még ugyanúgy a lányuk vagy, és ugyanaz a személy maradtál, köztetek ettől még semmi nem változott.
Abba nem mennék bele, hogy feltételeket szabjanak, a vagy-vagy alapon. Az már lelki terror lenne a részükről, annak megítélése már teljesen más kategória. Azt nem engedném!
Mikortó fog anyukád felnőttnek tekinteni? Én ezt kérdezném meg tőle. És nem nagyon érdekelne, hogy ő FELNŐTT létére miért is duzzog. Tualjdonképpen abba sem lehetne belesólása, ha kisállatfarmot nyitsz a nappalidban, vagy v alóban egy szadomazo kifeszítő ágyat veszel a hálódba. Magánügy. Ezt is elmagyaráznám neki, hogy mit jelent. Sőt ha már annyira magyarázok, akkoe elmagyaráznám a magánÉLET szót is...htha megérti.
Amúgy olvasd el: Mérgező Szülők. Sokat tanulhatsz Te is belőle, hogy milyen NE legyél a gyermekeddel, és hogy ne másold anyukád viselkedését, reakcióit.
Most már tényleg érdekelne a kis állat fajtája, hogy ennyire kerülgeted a megnevezését. Cicust, kutyust gondolkodás nélkül leírtál volna.
Négylábú állat nagyon sok van. Én menyétre, vagy görényre tippelnék, vagy édes pici sakálkára. Ami ekkora felháborodást vált ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!