Szerintetek egy anya a fizugyereke hány éves koráig vetkőzhet le pucérra?
Figyelt kérdés
most 10 éves a fiú2012. júl. 1. 16:44
11/30 A kérdező kommentje:
17:02 a fehérnemű szerintem azért az nem gáz
De ma pl. ezen igazán megbotránkoztam le borotválta ott és lett rajta 1-2 kipattogás és ott a gyerek szeme láttára kezdte el nyomogatni szóval minden látszott...:(
2012. júl. 1. 17:05
12/30 anonim válasza:
Szerintem a meztelenkedés gusztustalan, kiábrándító lehet, esetleg félreértésekre adhat okot.Csupán ezért ellenzem.Viszont a ló túloldalára sem kell átesni.Nem kell prűdnek lenni és úgy kezelni a meztelenséget, mintha valami isten csapása lenne.Semmi baj nincs azzal, ha agyerek véletlenül, vagy például a fürdőszobában meglát valakit meztelenül.Az viszont gáz, ha a szülő a konyhában anyaszült meztelenül szaladgál a lábasok között.Az szerintem nem egy ideál...
13/30 anonim válasza:
Hát előttem Anyu addig pucérkodott, amíg el nem költöztem otthonról, és mégis gondjaim vannak a meztelenséggel. Azért, mert szeretném ÉN eldönteni, hogy kit akarok pucéran látni.
14/30 anonim válasza:
20 éves vagyok de az én anyum még most is a nappaliban vetkőzik le fürdéshez és rohangál a fürdőbe megmondtam neki hogy ne meztelenkedjen már de csak nevetett. Amikor meg felakar próbáltatni velem valamit mondom neki menjen ki akkor meg megsértődik hogy de hát 3 éves korodban még én fürdettelek meztelenül... (de én lány vagyok)
15/30 anonim válasza:
Bármennyi idős koráig, ha a vetkőzés nem meztelenkedést jelent. Simán átöltözök a fiaim előtt, ha épp úgy adódik, de pucéran azért nem szaladgálok előttük. Nem tabu a testem, az övéké sem, érdemes hát természetesen kezelni ezt is. Mint sok minden mást. ;-)
16/30 anonim válasza:
#15: Egyetértek, ennél tömörebben meg se tudtam volna fogalmazni!
:)
18/30 A kérdező kommentje:
15# olvasd át az én kommentjeim én nem egy sima öltözködésről beszélek
és ha átolvastad válaszolj hogy ez normális e?
2012. júl. 1. 17:28
19/30 anonim válasza:
Fürdőruha!
Sokat nem takar, de az illendőség határán belül van (ami kinek mi) és nem sülsz/sültök meg.
20/30 A kérdező kommentje:
Le ül pucéran az ágy szélére és be terpeszt... ugy néz tv-ét olvas stb...
2012. júl. 1. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!