Házasság megmentésére költözés?
Saját élet, önmagunk rendbetétele, hogy a házasság működjön reális dolog?
Okot majd leírom, miért kérdezem. Csak a te véleményedet kérem, te tennéd-nem tennéd
Nem egészen világos, hogy elköltözni akarnál?
Mert ebben az esetben nem tartom jó ötletnek. Ha úgy érzed, hogy kicsit magadba kellene szállnod, akkor inkább egy-két nap szabadság és elutazni valahová, ahol egyedül vagy és át tudod gondolni a dolgokat.
Elköltözni viszont szerintem elég végleges lépés, utána visszamenni majdnem minden esetben lehetetlen.
Nálunk felmerült, mint lehetőség. De magamat ismerve, biztosan nem működött volna. Ha én egyszer valamit lezárok (márpedig a költözés az egyértelmű lezárást jelentett volna), akkor már nincs visszaút.
De mindenki másképp éli meg. Én nem tartom járható útnak.
Sajna így tényleg nem világos, hát kénytelen vagyok leírni
Férjem tegnap bejelentette, hogy holnap vagy holnapután elköltözik 2hónapra(hétköznap havernál lakik és szombat délelőttől hétfő délelőttig a gyerekek miatt hazajön, ha jön) Sok sok indok között szerepel, hogy hiányozzak neki, mert most momentán nem hiányol, sőt, és neki így jobb lenne...
A helyedben megmondanám, hogy vagy marad, vagy ha elköltözik, akkor többé nem fog visszaköltözni.
Ilyesmibe semmiképpen nem mennék bele, nekem ez nem fér bele egy párkapcsolatba.
Hát szoktak így kapcsolatot rendbe tenni, hogy "adjunk kis időt egymásnak" - de ott még általában nincsenek gyerekek, és mindkét fél akarja, hogy tisztába tehessék érzelmeiket.
Nem tudom, észérvekkel tudsz-e a férjedre hatni, de ha menni akar, menni is fog.
Mondanám neki, hogy ne is jöjjön egyáltalán, te meg megnézed, ő hiányzik-e a gyerekeiteknek.
De félő, hogy te vagy kiszolgáltatottabb helyzetben. Neked nem tanácsolom, de magam azt mondanám: ok, legalább meglátom, te hiányzol-e nekem, s lehet, hogy nélküled is megvagyok, s azt fogom mondani, ne is gyere többet. Sz.r helyzet, de kívánom, hogy rendeződjön a dolgotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!