Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi időt töltsünk anyuéknál...

Mennyi időt töltsünk anyuéknál ha házasok vagyunk? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Leültünk erről beszélgetni a feleségemmel, mert gond volt belőle. Arra jutottunk, h az ő álláspontja a maximum heti 2,5 találkozás (1 hosszabb időre, 1 rövidebb hét közben és 2 hetenként egy 3. közepes idejű). Mondjuk ebbe is csak nagyon nehezen egyezett bele, igazából 1,5-2-t szeretne. Én azt gondolom, h ha ezen felül (2,5-en) még 1-2-szer átszól anyukám, h ugorjak be valamiért (csak 10-15 percre), az még elfogadható lenne, de ő erről hallani sem akar. Szerintetek?
2009. júl. 8. 18:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
38%
Miért érzem úgy, hogy ez a kérdés már fel lett téve az anyuka szemszögéből nézve?
2009. júl. 8. 19:32
 12/23 anonim ***** válasza:
30%

""""A menyem (és a fiam) nem akarnak velünk napi kapcsolatban maradni. Mit tegyek?

Kategória: Családi kapcsolatok - Családfa"""

A hasonlóság kísérteties.

2009. júl. 8. 19:34
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nah,hát ha a férjem meg a magánéletünket kibeszélné az anyjának,akkor össze is költözhetne vele,feleségül vehetné a mamát.Nem tartom normálisnak,ha egy felnőtt férfi a mama szoknyája alatt akar állandóan lenni.Megértem a feleségedet maximálisan.
2009. júl. 8. 19:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja,szerintem is a mama tette fel újra a kérdést,remélve,hogy most kedvére való válaszokat kap.Pedig attól sem fog változni semmi.

Jól érzem?

2009. júl. 8. 19:39
 15/23 anonim ***** válasza:
95%

Ezt nem lehet beszabalyozni, mert tobb mindentol fugg.

De az a fontos, hogy anyukadeknal nehogy tobb idot toltsel el, mint otthon. Otthon a felesegeddel nem szeretsz lenni, vagy mi? Az is durva, hogy elmeselsz mindent anyukadeknak.

Hat igaza van a felesegednek. Probalj meg otthon tobb idot tolteni, es szeressel otthon lenni!!!

2009. júl. 8. 19:45
 16/23 anonim ***** válasza:
46%

anyámék 10éve házasok (ujra férjhez ment),de mostohafaterom minimum 2 naponta 2-3 órát az anyjánál van,viszi öcsémet is,és hetente 2-3x anyukám anyjához is kimennek 1-2 órákra,néha még anyukám nélkül is...és 40/N 55/F...nincs ebben semmi...páromat az anyukája melo után hivja rögtön h rendben felért-e hozzám...mi ezen a kivetnivalo,nem értem...max ha nemszereti a szülőket...

22/L

2009. júl. 8. 20:33
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én sem akarnék nagyon sok időt tölteni a párom családjával, de az enyémmel sem. Heti 1 alkalom látogatásra bőven elég, + a telefon. Akkor már a saját családommal vagyis a párommal foglalkoznék többet. Ja és nem is laknék olyan közel majd, h napi szinten tudjuk nyúzni egymást. Megértem a feleségedet, te már hozzá tartozol inkább, és nem a szüleidhez.
2009. júl. 8. 20:34
 18/23 anonim válasza:
100%
Te felnőtt férfi vagy és nem tudsz leválni a mamádról???
2009. júl. 8. 20:51
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de szerintem ezzel a házassággal, - ha már ilyen szabályokat fektettek le, hogy percre pontosan ki mennyi ideig láthatja a szüleit hetente, - már alapból bajok vannak. Mindenki annyit láthatja a szüleit, amennyit csak jól esik neki. Viszont: úgy tűnik nekem, hogy te egy kicsit függesz anyukádtól, és a nejednek ebből elege van. Vajon mi lehet ennek az oka?

Szerintem itt sokkal mélyebb problémák vannak, mint hogy a nejed azt szeretné, ha hetente csak kétszer találkoznál a szüleiddel... Azt gondolom, hogy először üljetek le, és beszéljétek meg, kinek mi az álláspontja az ügyben, illetve nézzetek magatokba, hogy valóben ez-e a legnagyobb problémátok. ("Közepes időtartamú találkozás" - bocs, de ezen röhögtem egy sort. :P)

2009. júl. 8. 21:08
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Leválási problémáról lehet szó. Apóson nem vette tudomásul, hogy a férjem megnősült, napi szinten csettintett egyet, hogy gyere fiam ezt meg azt csinálni, nem is kérdezte, ráér-e, nincs-e előre szervezett programja, stb. Nagyon idegesített, de nekem szerencsém volt, mert a férjem világosan tudta, kihez tartozik. Megvívta helyettem is a csatát, nem nekem kellett apósomat leválasztani róla.

Apósom álláspontja az volt, amit férjemnek mondott nem sokkal házasságkötésünk után: "Az csak egy asszony! Én, te meg a testvéred vagyunk hárman a család!" Na a férjem mindig határozottan megmondta, hogy neki ki a család.

A feleséget maximálisan megértem. Amíg a felszín alatt anyuka azt gondolja, hogy a legközelebbi hozzátartozója a fiának ő maga, és erre a fia nem válaszol egyértelmű nemmel, addig a házasság veszélyeztetve lesz.

2009. júl. 8. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!