Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátaim szerveznek ma egy házibulit, ahova engem is elhívtak még ott is aludni. De anyát nem lehet meggyőzni hogy elengedjen mert hogy biztos piálunk,drogozunk,cigizünk..
És anya ma du. 5-kor elmegy valahova ahol vasárnapig marad szóval engedély nélkül is elmehetnék. Csak félek hogy a tesóm beköp. mert nem tudom hogy falazna-e.. én is sokat falaztam neki eddig mindenről.
Szóval igazából az a kérdésem hogy ti mit csinálnátok??
Hozzáteszem hogy ez ilyen év bulija feelingű lesz:D
2012. jún. 29. 13:16
11/11 anonim válasza:
Ha tényleg meg akarsz változni és jó ember akarsz lenni akkor magad miatt sem mész el a buliba. Igy korrekt, ha már anyukád megkért hogy ne menj. Utána büszke leszel magadra, hogy erős ember voltál, hiszen sok buliba mehet még az ember életében, az anyja bizalmát viszont nem lehet sokszor eljátszani... de erre csak akkor fogsz rájönni amikor már késő, ha most nem változtatsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!