Család után régi nagy ő?
Figyelt kérdés
Van olyan, akinek már van családja, de még mindig szereti az exét évek múltán is remegne ha meglátná?2012. jún. 29. 07:28
21/24 anonim válasza:
én amikor a szerelmemmel jártam, találkoztam életem első pasijával. aki kedvesen elhívott, legyünk együtt(jó értelemben). belül még mindig szerettem őt (a sors miatt mentünk szét, elköltöztek messzire)tehát ő is szeretett engem, de akivel jártam szerelmem, úgy szerettem, hogy én életem első barátjának mondtam akkor nem-et. és így, hogy szakítottunk azóta már vele is, sem bánom, mert én egyszerűen így tudok szeretni, ha szeretek valakit. ez én vagyok. és az élet bármely pillanatában ha önmagunmkat adjuk, azt soha nem bánjuk meg :)
22/24 anonim válasza:
előző vagyok folyt.:
és ha most, hogy vége, találkoznék életem első barátjával és folytatnánk, talán büszke is lenne rám. ki tudja
23/24 anonim válasza:
Szerintem meg eléggé meg tudják nehezíteni a kapcsolatot az exek. Az én volt páromnak sok barátnője volt. Őt meg érdekli, mi lett velük. Volt, hogy találkoztak (utólag mondta meg, nehogy balhé legyen), a szülinapokon ugye üdvözletet kellett küldeni, ha a falujukon átmentünk, akkor felhívni, mert az izgalmas, és én úgy érzékeltem, hogy sok szellemmel élek együtt. A legjobban azok bántottak, akik egy szakítós szünetünk alatt voltak neki, és őket is felköszöntötte. Elég lett volnat túltenni magam azon, hogy voltak. Ja, és én voltam a túl féltékeny.
24/24 anonim válasza:
Nincs. egyikkel sem tartom a kapcsolatot, és nem is érdekel mi van velük. Nem azt mondom, hogy szemét, sz.r stb. voltak, mint amit itt említett az egyik hozzászóló, csak azt, hogy már nem részei az életemnek. Nem kívánok a múltban élni, és merengeni.
A mostani életemet szeretem, és maximálisan azzal foglalkozom, és nem a múlttal!
Ha látnám valamelyiket is, köszönnék és tovább mennék! Ugyan mit csacsorásszak velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!