Család után régi nagy ő?
nekem is van ilyen
neki feleség nálunk család is,de mikor egyszer összefutottunk hát izzott a levegő......zavartan próbálsz beszélni de csak bámultam mint egy hülye és csak a száját bírtam nézni
na.
Utolsó, miért beszélgetsz a régi nagy ővel? Nekem a férjem ezt biztosan nem díjazná....
Amikor megismerkedtünk, a férjem is élénken tartotta a kapcsolatot a volt barátnőjével (igaz, nem ő volt a nagy ő neki), engem ez rettentően zavart, és kérdezte, hogy miért ne beszélhetne nincs abban semmi, csak már régóta ismerik egymást, kíváncsi mi van vele stb.. kisvárosban lakunk.
Mondtam, oké, de akkor én is tartom a kapcsolatot a volt barátommal, érdeklődés lett volna irányomban is felőle. A párom azt mondta, azt már nem viselné el hogy beszéljek más pasikkal. Mondtam, dettó. Na azóta a volt barátnő teljesen eltűnt a színről. :D
8.40-nek
Mert azóta is jó barátságban vagyunk. A férjem is beszélget a volt feleségével, és nem vagyunk féltékenyek egymásra. Sőt, az előző két férjemmel is jóban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!