Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Család után régi nagy ő?

Család után régi nagy ő?

Figyelt kérdés
Van olyan, akinek már van családja, de még mindig szereti az exét évek múltán is remegne ha meglátná?
2012. jún. 29. 07:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%
Remélhetöleg nincs, mert az elég szemét ember lenne, egyikkel él, a másikat szereti - erre sok mindent lehetne modani, de a válasz fennakadna a szürön!
2012. jún. 29. 07:35
 2/24 A kérdező kommentje:
Nem konkrét szerelemre gondolok, hanem egy annó lezárt kapcsolat felbukkanna x év múltán?! Vagy együtt voltatok, de valami szétválasztott és újra szerelmes lettél majd megláttad egy étterembe pl?
2012. jún. 29. 07:38
 3/24 anonim ***** válasza:
74%
Én bevallom, engem 3 exem is megmozgat, ha meglátom őket. De ez nálam totál ártalmatlan, szeretem a páromat, nem cserélnám el senkire, de azért van egy szívdobobás, ha velük találkozom.
2012. jún. 29. 07:50
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

nekem is van ilyen

neki feleség nálunk család is,de mikor egyszer összefutottunk hát izzott a levegő......zavartan próbálsz beszélni de csak bámultam mint egy hülye és csak a száját bírtam nézni

na.

2012. jún. 29. 08:00
 5/24 anonim ***** válasza:
60%
Van bizony. Én már a 3. férjemet nyúzom, de ha skyp-on beszélünk az első nagy Ő-vel, bizony megdobban a szívem, és szívesen emlékszem a régi szép időkre. Ő külföldön él, de ha egyszer-egyszer találkozunk, bizony dobog a szívem, pedig nem vagyok már fiatal. 57/N
2012. jún. 29. 08:18
 6/24 anonim ***** válasza:
56%

Utolsó, miért beszélgetsz a régi nagy ővel? Nekem a férjem ezt biztosan nem díjazná....

Amikor megismerkedtünk, a férjem is élénken tartotta a kapcsolatot a volt barátnőjével (igaz, nem ő volt a nagy ő neki), engem ez rettentően zavart, és kérdezte, hogy miért ne beszélhetne nincs abban semmi, csak már régóta ismerik egymást, kíváncsi mi van vele stb.. kisvárosban lakunk.

Mondtam, oké, de akkor én is tartom a kapcsolatot a volt barátommal, érdeklődés lett volna irányomban is felőle. A párom azt mondta, azt már nem viselné el hogy beszéljek más pasikkal. Mondtam, dettó. Na azóta a volt barátnő teljesen eltűnt a színről. :D

2012. jún. 29. 08:40
 7/24 anonim ***** válasza:
82%
Akinek a régi szerelmei mind elfelejteni való, kidobni való szemét qrwák vagy rohadt stricik, az a legszegényebb ember az életben. Persze, hogy szívesen, szeretettel, boldogan vagy hálával gondolunk az emlékeinre! Ez szerintem természetes.
2012. jún. 29. 08:53
 8/24 anonim ***** válasza:
75%

8.40-nek

Mert azóta is jó barátságban vagyunk. A férjem is beszélget a volt feleségével, és nem vagyunk féltékenyek egymásra. Sőt, az előző két férjemmel is jóban van.

2012. jún. 29. 09:02
 9/24 anonim ***** válasza:
78%
Már ne is haragudj, de ha nekem megdobbanna a szívem az exem láttán, nem keresném a társaságát, mert nem tisztességes. Nem azt mondtam, hogy eldobni való stricik voltak az exeim, csak van egy jelenlegi életem és abba nem fér bele, hogy nosztalgiázzak a volt szerelmemről. Igényem sincs rá és visszataszítónak tartom a párommal szemben. Ami volt elmúlt, lezártam és ezt elvárom a másiktól is.
2012. jún. 29. 09:06
 10/24 anonim ***** válasza:
Bizony!!!
2012. jún. 29. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!