Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a húgom egy...

Mit csináljak ha a húgom egy beképzelt liba aki folyton menőzik és fel is pofozott meg lehúzott a hajamnál fogva a földig a barátnői előtt? Többi lent

Figyelt kérdés
2évvel idősebb vagyok és már többen is kérdezték hogy hogy viselkedhet így velem, sőt a barátnőmet is sértegetni, az ő barátnője meg azt mondta nekem hogy sajnál mert a lábamon van egy seb, amit ő okozott és elég csúnya. Egyszerűen elegem van belőle!!!13/L

2012. jún. 28. 20:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
(12. vagyok) nagyon egyszerűen.. ha van valami olyan tulajdonsága, amit szégyell, pl kövér vagy hasonlók, akkor csúfold vele.. ha valamit nem tehet meg amit te igen (legyen bármilyen apróság) , te direkt csináld előtte, hogy még jobban szenvedjen.. ha vele beszélsz , akkor ne veszekedj vele és ne emeld fel a hangod, viszont legyél mindig mindig flegma, sajnáld le - beszélj vele úgy, mint egy utolsó csicskával.. vagy pedig vedd teljesen levegőnek..( persze azért szívasd ugyanúgy) aztán az is jó ha mondjuk kitalálsz valamit róla ( szerelmes valakibe, csinált valami nagyon gáz dolgot, stb..) és elterjeszted az iskolában.. persze próbáld meg úgy, hogy ne tudja, h te voltál de az sem baj, ha megtudja.. ellene fordíthatod a barátnőjét is..nagyon egyszerűen.. az a lényeg, hogy ahol csak tudsz tegyél neki keresztbe.. nyilvánosan is megalázhatod az iskolában..- légy kreatív.. és ha a leírtakat mind megcsinálod vele, akkor biztosan kiakad XD
2012. júl. 6. 14:33
 22/28 A kérdező kommentje:
Köszo a válaszokat, főleg az út sót azt teszem.
2012. júl. 7. 11:09
 23/28 A kérdező kommentje:
Hülye gép azt akartam írni hogy köszi a válaszokat , főleg az utcsót azt teszem.:)))))
2012. júl. 7. 11:11
 24/28 anonim válasza:
én a helyedben teljes erőmből húznám a haját jó sokáig!
2012. júl. 29. 18:56
 25/28 anonim ***** válasza:

Ilyen húg???

Te jó ég, bemutatnám rajta az összes pankrációs fogásomat...

7 évet boxoltam, én a helyedben lepofoznám azonnal, azután szíved joga, hogy mit csinálsz vele amíg a földön fekszik. Nekem is ilyen volt az öcsém de nem akartam bántani ezért szimplán bezártam a toalettre 70 percre XD.

2012. aug. 6. 14:06
 26/28 A kérdező kommentje:
Hehe ez jó XD
2012. aug. 6. 20:15
 27/28 anonim válasza:
Na, 'megjavult' már azóta? 12/L
2012. nov. 22. 11:44
 28/28 A kérdező kommentje:
Nem semmi változás csak mostmár elkéri a ruháimqt felveszi aztán szétdobálja majd amikor már muszáj elraknia akkor nemes egyszerűséggel odahajítja nekem hogy az az enyém.Ezen kívül új mobilt akart és már nem lehetett vele normálisan beszélni annyit nyávogott és hisztizett hogy em bírták tovább a szüleim tehàt vettek neki egy újat bár nekem is csakhogy nekem azért mert tönkrement a hugoménak pedig semmi bajw nem volt.
2013. ápr. 25. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!