Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a húgom egy...

Mit csináljak ha a húgom egy beképzelt liba aki folyton menőzik és fel is pofozott meg lehúzott a hajamnál fogva a földig a barátnői előtt? Többi lent

Figyelt kérdés
2évvel idősebb vagyok és már többen is kérdezték hogy hogy viselkedhet így velem, sőt a barátnőmet is sértegetni, az ő barátnője meg azt mondta nekem hogy sajnál mert a lábamon van egy seb, amit ő okozott és elég csúnya. Egyszerűen elegem van belőle!!!13/L

2012. jún. 28. 20:30
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Azt remélem!!!
2012. jún. 28. 21:36
 12/28 anonim ***** válasza:
(6. vagyok) ezt valahol a szüleid rontották el, de nagyon..ha normálisan, egyenrangúan lettetek volna nevelve, akkor lehet akármilyen a természete, eszébe se jutna ilyesmi.. ebben az esetben nem számíthatsz a szüleidre, neked kell megoldanod.. és nem elég egy pofon.. ha nem tudod úgy megverni, hogy egy életre megjegyezze, akkor csináld ki lelkileg.. hidd el, az sokkal rosszabb tud lenni és azt úgy is meg lehet csinálni, hogy anyádék ne vegyék észre..
2012. jún. 28. 21:39
 13/28 anonim válasza:

Ha jól értem a húgod egy 11 éves kis csitri:D

A lelkileg kikészítés beválik, de ez egy életre megmarad.

Én is szívattam az öcsémet, de a végén már én vigasztaltam annyira megsajnáltam.

Köztünk 3 év van de kb ennyi idő lehettem én is amikor viszályok voltak köztünk.

Ha csinál olyasmit amit nem szabad csak simán zsarold meg h megmondod anyudéknak vagy mit tudom én..

Idővel jobb lesz. De ne hagyd, hogy a fejedre nőjön.

17/L

2012. jún. 28. 21:57
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy mivel te vagy a nagyobb, bármit mondasz a szüleidnek, hogy ő kezdte, stb. neki fognak hinni. Nálunk is ez volt, egyszer úgy megvertem öcsémet, hogy alig tudott bemászni a szobájába, azóta rend van, ennek 10 éve. De így utólag nem bánom, mert akkor még én voltam az erősebb, viszont ez gyorsan megfordult, mikor kamaszodott, de akkor már nem találta poénnak, hogy bántson. Egyébként ma már jóban vagyunk. 24N
2012. jún. 28. 21:57
 15/28 anonim ***** válasza:
67%

igen, a lelkileg kikészítés örökre megmarad.. és szerinted az nem marad meg örökre, amit ez a kis genny csinál vele??

dehogynem.. ha velem valaki ilyet csinálna, megnyomorítanám egy életre.. még akkor is, ha a testvérem.. a saját életünk még mindig fontosabb...

2012. jún. 28. 22:14
 16/28 anonim ***** válasza:
Amit kapsz tőle,azt add maximálisan vissza.Egy 11 éves kis pics@ nehogy már a fejedre nőjön!Legyél vele agresszív,hiszen ő sem tisztel téged,hátha most megtanulja,hogy nem szabad átgázolni másokon főleg ha a testvéredről van szó.
2012. jún. 29. 10:36
 17/28 anonim ***** válasza:
Én úgy megverném,hogy többé nem szól hozzám. Fúúú totál fölbosszantott,amit írtál. Kiverném a fogait,eltörném a kezét,kopaszratépném....
2012. jún. 29. 17:40
 18/28 anonim ***** válasza:
Ha nekem is lenne egy ilyen hugom úgy felpofoznám, hogy hozzám se merne érni.. nehogymár..
2012. jún. 30. 13:36
 19/28 A kérdező kommentje:
Annyi pofont adtam már neki,nde akkor nekemjött és azt mondta hogy menősködöm. Amúgy hogy tudnám lelkileg kikészíteni?
2012. júl. 5. 20:14
 20/28 anonim ***** válasza:
Hát, azt te tudod, mire ugrik azonnal. Egyébként nem pofon kell neki, hanem egy alapos verés némi hajtépéssel. Persze arra vigyázz, hogy ne verje be a fejét meg ilyenek, de azért nagyon kímélni se kell.
2012. júl. 6. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!