Hány évesen adtatok párotoknak kulcsot a házhoz?
Én csak és kizárólag akkor adnék kulcsot, ha az illető beköltözik.
Bennem amúgy az eseted kérdéseket vet fel. Ismerik a szüleid az ő szüleit? Mennyi ideje vagytok együtt? Milyen ember a srác? Mennyire befolyásolják őt bizonyos bandák? Megbízhatóak a szülők? Stb stb.
Egyébként ha benned kétely is van, mégha minden oké is a sráccal, akkor sem kell kulcsot adni neki. Nagyon fiatalok vagytok még.
Hát én meglehetősen furán élném meg és nem tudnám nagyon hova tenni. Ha nincs kulcsod, akkor is oda tudsz szólni telefonon, hogy bajvan szeretnéd ott tölteni az éjszakát, nem fognak kizárni, ha minden törik, odaállítasz váratlanul, ezért nem kell feltétlenül saját kulcs.
Most így belegondolva nem is érezném jól magam, fura lenne olyan helyre mászkálni saját kulccsal, amihez relative semmi közöm, nem ott lakok, nem az enyém, stb. Alapvető tisztelet nálam az, hogy nem rontok be váratlanul a páromékhoz. Na mindegy, a lényeg, hogy nagyon furán érintene.
A volt párom külön élt már, ő 3 hónap után lepett meg egy kulccsal, de hozzá sem ment fel sosem úgy, hogy ne szóltam volna oda előtte. Volt hogy lyukas órám volt, ő dolgozott, én felmentem hozzá, de akkor is írtam egy sms-t, hogy ott töltök néhány órát. Hiába mondta, hogy ne csináljam már, nekem ez valahogy így jött természetesen.
Én sem adnék kulcsot a szüleim házához bármilyen jóban is van a párom a szüleimmel. Pont miattuk én is szeretem ha a párom szól előre ha jön (legalább 5 perccel előre:)), furán érezném magam, ha egyszerűen csak besétálna mindig a szobám ajtaján! :) Ha saját lakásom lesz, akkor viszont nem gondolom, hogy zavarna. Az egyetlen amit kérnék, hogy csörgessen meg amikor jön, vagy csöngessen vagy bármi, mert igencsak betudok sz*rni, ha valaki motoszkál, nehogy képen nyomjam egyszer véletlen egy serpenyővel ijedtemben! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!