16 éves korotokba mennyit segítettetek otthon, és mit?
vasárnap kivételével mindig én főztem, takarítás, mosás, fűvágás, tavasztól őszig a földjeinkre is ki kellett járnom, kapálni, kukoricát törni meg ehhez hasonló sz.rságok, de emellett még diákmunkát is vállaltam, hogy iskola kezdésre ruhát, füzeteket és a könyveket megtudjam venni
Szép gyerekkorom volt, de anyumék szerint én soha nem csináltam semmit.
Főzök szinte minden nap (elég sok mindent tudok, már 7 éves korom óta tudok egyedül sütni-főzni, mindig is érdekelt és nagyon szeretem csinálni). Még jó, hogy ezt szeretem, mivel anyának nincs rá ideje (sokszor 8-10 órára ér haza), a nagyi, meg túl fűszeresen/zsírosan főz, a testvéreim attól mindig rosszul vannak. (Mondjuk a sütijei nagyon jók *-* )
Bevásárolni is járok anyával, berakom a dolgokat a mosógépbe, majd kiteregetem a ruhákat, kiszedem az edényeket a mosogatógépből, és délután/este én etetem a macskákat. A kisebb öcsémmel szoktam járni ruhát venni, mivel anya gyűlöl vásárolni, fél óra után már rosszul van egy boltban :D.
16 évesen is kb. ezeket csináltam, most 18 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!