Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utánoz a barátnőm?

Miért utánoz a barátnőm?

Figyelt kérdés
28 évesek vagyunk, 10 éve barátok, és az utóbbi időben sokszor veszi, v. teszi azt amit én. Legújabb, hogy vörösre festette a szőke haját, mert én is. De az azonos ruhákon, cipőkön, telefonon már meg sem lepődök. Próbáltam erről beszélni vele, össze is kaptunk, az volt a válasza, hogy ő nem sajnálná tőlem. Régen saját stílusa volt, most ha én beszerzek valami újat, ő is vesz, mint mondja nem bírja ki, hogy neki ne legyen. Nekem, ha tetszik egy ruha, de egy kollégám beelőz, már nem veszek olyat, mert nem szeretnék egyforma lenni. Nem értem, már azon is gondolkodtam, hogy velem van a gond, hogy ez zavar.
2012. jún. 27. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:

á, és ha neked új barátod lesz, akkor ő is beszerez egy ugyanolyat? vagy majd az kell neki, ami a tiéd?

Engem is zavarna hidd el.

Szokták mondani, hogy az utánzás az elismerés legőszintébb módja. Nos, itt valami más is van a háttérben.

Talán irigy.

2012. jún. 27. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Zavaró lehet, de annak sem látom értelmét, hogy valamit nem veszel meg, csak mert másnak már van.

Az utánzás a hízelgés legkifejezőbb formája. Vagy hogy is mondják.

Valószínűleg valami problémája van, azért csinálja. De hogy mi, azt így nem lehet kitalálni.

2012. jún. 27. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező!

Nem vagytok már tinik.

Mindenki abban jár amiben akar.

2012. jún. 27. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Még mindig jobb mint amikor veszek valami új motyót, mondjuk cipőt és a barátosném közli velem, hogy "jajj ő is ilyet akart de az eladó azt mondta hogy ehhez csinosan kell felöltözni és nem elég hozzá egy egyszerű...farmer" épp farmerba voltam :D

A másik amikor befestettem vörösre a hajam és jött azzal hogy ő is vörösre akarta festeni a haját de mivel egyformán világos a bőrünk az annyira nem szép hogy virít a tömegben de nyugodjak meg nekem nagyon jól áll...

Inkább vegyen ugyanazt mint kritizáljon minden új dolgomat :D

2012. jún. 28. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!