Utánoz a barátnőm, pedig már nem vagyunk fiatalok. Történt már veletek is ilyen?
Nekem is van ilyen, nem tudsz mit tenni.
Itt olvastam, hogy valakinek a születendő gyerekének a nevét vették el a legjobb bartánőék.
Velem is előfordult ilyen. Mindkét irányból. Ha vkinél látok vmi nagyon jót, ami nagyon tetszik, megpróbálom és is megcsinálni. Ezalatt értem pl. az erkélyen lévő virágok, szobaberendezés, meg ilyenek, ezek olyan dolgok, amik nem biztos, hogy eszembe jutnának magamtól. Persze idáig még nem majmoltam senkit sem.
Az is lehet, hogy a barátnőd már úgy "unja" a saját "dolgait" és ötletszegény, ezért lehet az hogy téged utánoz.
Az is lehet, hogy egyszerűen csak tetszik neki a dolog.
De kóros elmebaj is lehet a háttérben.
Az én "legjobb" barátnőm a pasik terén kezdett el majmolni. Mindig idősebb barátaim voltak, és neki is hirtelen az kellett. Ha bepasiztam, ő is, ha szétmentünk, ők is...
Amíg nem ismert addig a Nőies fogalma egyenlő volt a Pi*-csás fogalmával.
Eddig egy dologban nem utánoz, nem alapított még családot, nem vár gyermeket (de pl egy ideig még védekezni is úgy védekezett, meg élt házaséletet, mint én)
Köszönöm a válaszokat!
Nem háborgok egyébként érte, mégpedig azért nem, mert szerintem ettől jobb lesz az utánzó. Én is álltam azon az oldalon. Volt egy munkatársnőm, akinek annyira tetszett a stílusa, a körülötte lévő tárgyak, a ruhái, hogy akarva-akaratlan nekem is kellett, ami neki megvolt. Aztán én is észrevettem magam, de ő is segített benne, hogy észrevegyem:D Elgondolkodtam a dolgon és rájöttem, hogy ha megtetszik valami mástól, akkor inkább gondolkodjak el rajta, hogy nekem hogy tetszene ez másként, amiből még jobb dolgok is kijöttek. Így alakult ki a saját stílusom, szerintem a barátnőmnek is ki fog alakulni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!