Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utánoz a barátnőm, pedig már...

Utánoz a barátnőm, pedig már nem vagyunk fiatalok. Történt már veletek is ilyen?

Figyelt kérdés
Mindketten 30 felett járunk. Ha mi átrendezzük a lakást, ők is. Ha követ teszünk a falra, ők is. Ha a kertben sziklakertet csinálunk, ők is....
2009. máj. 25. 07:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
A nők ilyenek. Utánoznak, aztán meg akit utánoznak, az elkezd hisztizni, hogy "Marika utááánooooz!".
2009. máj. 25. 08:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van ilyen, nem tudsz mit tenni.

Itt olvastam, hogy valakinek a születendő gyerekének a nevét vették el a legjobb bartánőék.

2009. máj. 25. 08:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Engem a sógornőm. Afrikai maszkokat raktam a falra, most már neki is van, a fürdőszobába gömbakváriumba raktam bele a gyűjtött kagylókat, most már neki is olyan van.....ezer egy dolog ami másnak apróságnak tűnhet. Én nem szólok, itthon szoktam háborogni a páromnak, mikor valamivel szembesülök ami az én ötletem volt. Sajnos vannak emberek akiknek nincs saját ötletük, elképzelésük ezért koppintják a másikét.
2009. máj. 25. 08:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Vannak vezető és követő személyiségű emberek, ez független az életkortól, aki követő személyiségű, az 90 éves korában is az lesz. A követő személyiségű általában hozzácsapódik egy vezető személyiségűhöz, mint ez esetben hozzád a barátnőd. Szerintem ha amúgy jóban vagy vele, emiatt nem érdemes idegesítened magad, mert barátnőd nem tehet róla, hogy ilyen lelki alkattal született.
2009. máj. 25. 08:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
mert fantáziátlan és nincs saját stílusa és saját elképzelése. lehet, hogy Te vagy a példaképe és hasonlítani szeretne rád. Azért a férjedet ne add neki oda...
2009. máj. 25. 08:26
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

Velem is előfordult ilyen. Mindkét irányból. Ha vkinél látok vmi nagyon jót, ami nagyon tetszik, megpróbálom és is megcsinálni. Ezalatt értem pl. az erkélyen lévő virágok, szobaberendezés, meg ilyenek, ezek olyan dolgok, amik nem biztos, hogy eszembe jutnának magamtól. Persze idáig még nem majmoltam senkit sem.

Az is lehet, hogy a barátnőd már úgy "unja" a saját "dolgait" és ötletszegény, ezért lehet az hogy téged utánoz.

Az is lehet, hogy egyszerűen csak tetszik neki a dolog.

De kóros elmebaj is lehet a háttérben.

2009. máj. 25. 08:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én "legjobb" barátnőm a pasik terén kezdett el majmolni. Mindig idősebb barátaim voltak, és neki is hirtelen az kellett. Ha bepasiztam, ő is, ha szétmentünk, ők is...

Amíg nem ismert addig a Nőies fogalma egyenlő volt a Pi*-csás fogalmával.

Eddig egy dologban nem utánoz, nem alapított még családot, nem vár gyermeket (de pl egy ideig még védekezni is úgy védekezett, meg élt házaséletet, mint én)

2009. máj. 25. 10:49
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem háborgok egyébként érte, mégpedig azért nem, mert szerintem ettől jobb lesz az utánzó. Én is álltam azon az oldalon. Volt egy munkatársnőm, akinek annyira tetszett a stílusa, a körülötte lévő tárgyak, a ruhái, hogy akarva-akaratlan nekem is kellett, ami neki megvolt. Aztán én is észrevettem magam, de ő is segített benne, hogy észrevegyem:D Elgondolkodtam a dolgon és rájöttem, hogy ha megtetszik valami mástól, akkor inkább gondolkodjak el rajta, hogy nekem hogy tetszene ez másként, amiből még jobb dolgok is kijöttek. Így alakult ki a saját stílusom, szerintem a barátnőmnek is ki fog alakulni:)

2009. máj. 25. 15:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Csinálj ugy mintha felgyujtanád a házat. hátha ő is...
2009. aug. 14. 16:20
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát...a legújabb az, hogy eladjuk a házunkat...már ő is fontolgatja...
2009. aug. 14. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!