Utál, mégis utánoz. Miért?
volt 1 barátnőm, akivel összevesztünk, és már nem beszélünk, de folyton engem másol. A cuccaimat, képeimet, viselkedésemet, mindent. Nem értem miért, mert nem vagyok akkora nagy szám, de idegesít. Mindenkinek azt mondja, én utánzom, és hogy mennyire utál ilyen meg olyan nyomi vagyok... de ha annak tart, minek majmol?
14L
a válasz egyszerű: mert egy stílustalan, béna gyökér :)
ha utánoz, az azt jelenti, hogy tetszik neki a viselkedésed, valamilyen szinten példaképnek tart. még ha ezt nem is ismeri el, mert annyira buta, hogy esetleg tudat alatt csinálja... -.-"
Ugyan így vagyok. Engem másol mindenben,de úgy állítja be,mintha én másolnám őt.Már régóta nem vagyunk barátok,mert az iskolai monarchián is rajtam keresztül akart felkapaszkodni. Élősködő majom volt...
14L
Szerintem akkor tudsz a legjobban kicseszni vele, ha nem törődsz vele! Minden ilyen kis megmozdulására csak nevetsz rajta nagyokat és boldog vagy! Ha látja, hogy a pletykák így kikészítének, foglalkoztatnak, akkor ő érzi magát nyeregbe, de ha azt látja, hogy akármilyen ocsmányságot is mond rólad, te akkor is töretlenül kedves és boldog vagy akkor ő egy pillanatban elveszti a hitelét és mindenki rajta fog röhögni.
Velem ilyen nem történt, de középsuliban volt ilyen eset. ÉS a lány egy idő után csak kacagott a másik lány rágalmain. Ezt észre vették a többiek is és egy idő után már nem hittek a rágalmazónak, mert látták, hogy a másik lányt hidegen hagyja és ő boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!