Mit csináljak, hogy el tudjam vele feledtetni azt a sok rosszat ami vele történt?
Sziasztok
32 éves férfi vagyok, és az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak, hogy a kedvesem (30) elfelejtse azt a sok rosszat ami vele történt. Pár évvel ezelőtt elkezdte valaki zaklatni, majd később ugyanaz a személy megpróbálta megerőszakolni. Rá másfél évre jöttünk össze mi, de az egésztől elment a kedve, azon is csodálkoztam, hogy igent mondott amikor megkértem a kezét. (de természetesen nagyon örültem is neki) Nagyon szeretem őt és azt szeretném, hogy ez a sok rossz örökre eltűnjön az életéből, egyrészt mert így sokkal jobb lenne neki, másrészt meg eléggé rányomja a bélyeget a mi kapcsolatunkra is. Sokat beszélgetünk a dologról, tudja, hogy én megvédem őt bárkitől és én mindig ott vagyok neki ha kellek. De nagyon sok dologban tartózkodó még mindig, pl.: szeretkezés. 10 esetből 3 esetben ha van, és akkor is azért mert inkább megpróbálja színlelni, hogy élvezi, hogy nekem jó legyen és ne hagyjam el. Na ez miatt nem tudnám elhagyni, ahogy túlságosan szeretjük egymást, és nekem is rossz érzés, hogy miattam csinálja és nem magunk miatt. Mit kellene csinálnom, hogy rendbe jöjjön? Rossz, hogy még mindig bántják ezek a negatív emlékek. Persze tudom,hogy nagy türelem kell hozzá, de néha azt érzem én kevés vagyok ehhez. Nem azért mert nem szeretem, mert imádom őt mindennél jobban, hanem azért mert nem túl jó érzés, hogy nem tudom vele ezt elfeledtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!