Mit csináljak, hogy el tudjam vele feledtetni azt a sok rosszat ami vele történt?
Sziasztok
32 éves férfi vagyok, és az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak, hogy a kedvesem (30) elfelejtse azt a sok rosszat ami vele történt. Pár évvel ezelőtt elkezdte valaki zaklatni, majd később ugyanaz a személy megpróbálta megerőszakolni. Rá másfél évre jöttünk össze mi, de az egésztől elment a kedve, azon is csodálkoztam, hogy igent mondott amikor megkértem a kezét. (de természetesen nagyon örültem is neki) Nagyon szeretem őt és azt szeretném, hogy ez a sok rossz örökre eltűnjön az életéből, egyrészt mert így sokkal jobb lenne neki, másrészt meg eléggé rányomja a bélyeget a mi kapcsolatunkra is. Sokat beszélgetünk a dologról, tudja, hogy én megvédem őt bárkitől és én mindig ott vagyok neki ha kellek. De nagyon sok dologban tartózkodó még mindig, pl.: szeretkezés. 10 esetből 3 esetben ha van, és akkor is azért mert inkább megpróbálja színlelni, hogy élvezi, hogy nekem jó legyen és ne hagyjam el. Na ez miatt nem tudnám elhagyni, ahogy túlságosan szeretjük egymást, és nekem is rossz érzés, hogy miattam csinálja és nem magunk miatt. Mit kellene csinálnom, hogy rendbe jöjjön? Rossz, hogy még mindig bántják ezek a negatív emlékek. Persze tudom,hogy nagy türelem kell hozzá, de néha azt érzem én kevés vagyok ehhez. Nem azért mert nem szeretem, mert imádom őt mindennél jobban, hanem azért mert nem túl jó érzés, hogy nem tudom vele ezt elfeledtetni.
Velem is megtörtént.Egy ismeretlen támadott meg hazafelé az utcán.23 voltam.
Én elmentem küzdősportolni és önkéntesnek egy segélyvonalhoz.
Sokat segít, ha nem érzed magad védtelennek és próbálsz másokon segíteni.Ha a barátnőd lelkileg rendbejön, minden megoldódik.Nekem már boldog családom van.
Az kell, hogy újra egyensúlyba kerüljön és ne gondolja hogy a világ szar.
Én sokáig rettegtem a férfiaktól és ha valaki hirtelen mozdulatot tett felém, majdnem összeestem.
A varázspálca nem működik.Elfelejteni nem lehet.
Nem szabad elfolytani, mert akkor ez lesz.
Nagyon sajnálom, ami történt :(
Nézzétek meg az oldalunkat, írjon nekünk a feleséged, ha szeretne! Szerintem a tudatosság segítene rajta: meg kell értenie, hogy ő nem tehet semmiről, azt, hogy sajnos a jelenlegi társadalom elnézi, sőt mentegeti a (bizonyos) férfiak által elkövetett erőszakot, és ő ennek az áldozata - az áldozatszerepből azonban ki lehet törni!
Tényleg rajta múlik elsősorban.
A szexet beszéljétek meg, akár részleteiben. Kérdezd közben, hogy neki mi a jó és nagyon-nagyon figyelj rá. (Bár szerintem ebben nincs hiba)
Esetleg érdemes lenne a NANE egyesületet felkeresni, a sorstársak sokat tudnak egymásnak segíteni.
Volt ilyen kapcsolatom, ahol a páromat gyerekkorától zaklatta, majd meg is erőszakolta egy családtagja...
Nagyon szerettem és küzdöttem érte, rengeteget beszélgettünk, meg odafigyeltem rá de ő az maradt aki volt mellettem. Ami hangulatingadozásokat, depressziót, dührohamokat, eltaszítást, állandó vádaskodást, stb. jelentett.
Egészen szépen tönkrementem abban, hogy segíteni akartam neki, miközben ő önhibáján kívül, de nem változott, javult semmit.
Ma már örülök, hogy hosszú idő után végül sikerült kimondanom, hogy vége és leküzdöttem, hogy bűntudatot érezzek, mert most még én is magára hagyom ezt a sokat bántott, szenvedett lányt.
A főkérdésre a válaszom az, hogy nem lehet elfeledtetni vele. És jól érzed, kevés vagy ehhez. Szerintem hagyd ott.
Bár... Amíg olyan embereket vonzol be az életedbe, akik segítségre és gyámolításra szorulnak, addig végül is mindegy - saját életemből tudom - mert újra találnál valakit, aki elveszett, vagy lelki sérült és a másik felvállalását és gyógyítgatását neveznéd szerelemnek.
Hú, de le fognak engem ezért pontozni!
Utolsónak a harmadiktól: Igazad van.Nem érdemled, hogy lepontozzanak.
Az önsajnálat mocsarába merülni maga a halál.Fel kell állni és harcolni saját magadért.Csak akaraterővel és ő maga(a lány), tud változtatni.Külső erő nem segít.A támogatás fontos, de a változás belülről indul.
Kedves hetedik válaszolo!
Tudod, sok nő fel tudja dolgozni ami vele történt és tud normális szexuális életet élni. Sajnálom, hogy a te volt párodnak ez nem sikerült.
De azért ne vedd el mások kedvét attól, hogy nekiálljanak és helyre hozzák az életüket.
Sikerülhet nekik, csak tenniük kell érte. Hidd el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!