Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem megcsalt a babánk...

Férjem megcsalt a babánk születése után. Ti megbocsátanátok?

Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 16:48
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer bocsátottam meg megcsalást, soha többet.

Nem javult a helyzet, csak rosszabb lett, állandóan rettegtem, féltem, a tüske bennem maradt és, ha enyhült is a fájdalom, alapjaiban változott meg a kapcsolatunk...

2012. jún. 26. 22:36
 32/36 anonim ***** válasza:
nem!
2012. jún. 27. 07:35
 33/36 anonim ***** válasza:
Én is azt mondanám, hogy nem lehet megbocsájtani, nagyon aljas dolog. DE: egy ismerősömet megcsalta a férje, amikor szülte az első kisbabájukat, volt benne annyi erő, hogy megbocsásson neki, a pasi nagyon megbánta állítólag és azóta lett még két gyerekük, és lassan 30 éve élnek együtt és nagyon szeretik egymást. Szóval ilyen is van, nem lehet feketén-fehéren valamit kijelenteni. Neked kell tudnod, mennyire vagy erős és a férjed megbánta-e.
2012. jún. 27. 07:56
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan nem! És ha belekerülnék is ezt mondanám!

Hogy miért?

Egy pár közös döntése a gyerekvállalás! ergo nem csak nekem lesz gyerekem, hanem a férjemnek is! Hogy csak én viselem a velejáróit 9 hónapig, az egy dolog, a felelősség, akkor is mindkét félé! A gyerek születése után pedig örültem, hogy élek (nem azért mert rossz volt a szülés, hanem mert annyi dolgot lehet hallani) Örültem, hogy mindenki jól van! Nem egyszerű egy gyereket kipréselni! Ebből fel kell épülni utána! És ha a kedves férjemnek ebben az időszakban nem a családja lenne az első, hanem az új ügyfele, hát bármilyen nehéz is én mennék tovább!

Mint mondtam nem csak nekem lett gyerekem, hanem neki is!

2012. jún. 27. 10:14
 35/36 anonim ***** válasza:

NEM! Biztosan nem.

Egy dolog a megcsalás, na de egy baba születése után az amúgy is érzékenyebb nőt így megalázni, túlmegy minden határon. Az a "férfi" aki erre képes, más mocsokságot is megtesz könnyen. Nekem ez a véleményem, más körülmények között akár meg is tudnám bocsátani de így nem.

2012. jún. 27. 15:42
 36/36 anonim válasza:

Ilyenkor annyira jo lenne egy ferfi velemenyet hallani... hogy miert...

En rengeteget foglalkoztam a temaval... egykori nagy szerelmem fuvel-faval csalt...

Sajnos ez a te esetedben nagyon nehez kerdes... a picike miatt... fel kene tegy par kerdest magadnak:

- vajon miert tette? (persze h iszonyu ronda dolog, de attol meg volt a parodnak valami oka ra amit ha tudnal, akkor megkonnyitene a dontesed...)

- egyszeri dolog volt? (ha az akkor egy botlas miatt nem biztos h erdemes felrugni a kapcsolatot)

- kepben van meg a no? (ha igen, akkor tenyleg baj van)

- vele akarod leelni az eleted? tudnal bizni benne?...

Sajnos a megcsalas ha csak a pasi nem vadbarom akkor valami hianyt takar, hiszen neki is legitimizalni kell az egeszet... es iszonyu buntudata lehet... mindenkeppen oszinten meg kell beszelni... Ha meg tudjatok beszelni, akkor talan van ertelme folytatni... ha meg nem, akkor eldontheted, hogy felaldozod-e magad a gyerekedert vagy tovabb lepsz... es ez iszonyu nehez dontes...

oszinten remelem, hogy rendezodnek a dolgaid!

2012. júl. 4. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!