Vannak itt olyan fiatal párok, akiknél kisbabájuk születése után teljesen eltűntek a barátaik? Mi lehet ennek az oka?
Sok oka lehet.
Sokan egyszerűen megváltoznak a gyerek után. Semmiről sem lehet velük beszélni, csak arról, hogy a baba hogy harapja a túrórudit és még sorolhatnám. Ilyen társaságra nagyon senkinek nincs szüksége, még a gyerekes anyukák, akik ugyanolyanok maradtak azokat is irritálja.
Ez egy ok. A másik, hogy talán ők is szeretnének gyereket és fájó látni a tiéteket.
A harmadik,hogy talán nem szeretik a gyerekeket.
Vagy nem szimpi nekik a babátok, ill. hogy ő is jelen van.
Találkozzatok lakáson kívül.
nekem most született babám a barátaim megmaradtak, igaz ritkábban találkozunk, mert messze lakok.
És amit az első kettő írt az nagyon közrejátszik. Van egy ismerősöm aki előttem szült és nem tud másról beszélni csak a babáról, nagyon fárasztó már félek vele az utcán összetalálkozni.
Én csak akkor beszélek a kis lányomról ha valamit kérdeznek.
Én is azt tapasztaltam, hogy a régi baráti körömből azok, akiknek gyerekük születtek, teljesen megváltoztak, mondhatni, megőrültek, és külön egy kis klikket alkottak, együtt azok, akiknek babájuk van. És tényleg másról se szólt a téma mint a pelenkázásról meg a büfiztetésről, minket, többieket, mintha soha nem is ismertek volna.
Benne van szerintem a ti barátaitokban is az, hogy ti is biztos ilyenek vagytok, mert ez az átlag, a gyakori. Cáfoljatok rá, hogy ti igenis igénylitek a baráti beszélgetéseket, mintha mi sem történt volna, és nem csak ababáról tudtok beszélni. Sőt, ne is beszéljetek róla, mintha mi se történt volna.
Egyébként én is ezért hanyagolom a rokonokat.
Engem csak a teherbeesés szintig érdekel a baba. Mivel unokatestvérem nagyon nehezen esett teherbe, így ott el tudtam látni tanácsokkal, de a továbbiakban ez nem izgat, és egy cseppet sem érdekel hányszor eszik, alszik és egyebek. Nem is megyek hozzájuk, mert már futkos a hideg a hátamon, hogy csak erről lehet beszélgetni, holott rohadtul nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!