Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsátanátok? Nem tudom,...

Megbocsátanátok? Nem tudom, mit tegyek.

Figyelt kérdés

Páromról kiderült, hogy a kapcsolatunk első 2-3 hónapjában voltak dolgai, amiket nem mondott el. Neten flörtölt több nővel, volt szeretőivel, vagy olyan csajokkal, akikkel régebben ismerkedett. Az egyiket párszor fel is hívta. Találkozni nem találkozott velük.

Mikor szembesítettem ezzel, nem is emlékezett rá, azt mondja, semmit nem jelentettek ezek, csak szórakozott, és ez még azelőtt volt, hogy kimondta volna, hogy szeret. Azt mondja, más ember lett a kapcsolatunk alatt, és azóta soha nem tett ilyet, és már nem is tenne. Beismerte, hogy hibázott, és nagyon bántja, látom rajta. Tudom, hogy nagyon szeret, és én is őt.

Nem tudom, mit tegyek. Szívem szerint folytatnám ezt a kapcsolatot, de most ez nagyon fáj. Valaki esetleg volt hasonló helyzetben? Segítenétek?

2012. febr. 1. 15:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Üljetek le beszélgetni, kérdezd meg magadtól hogy képes leszel e újra bízni benne, hogy elég erős e a szerelmetek a folytatáshoz. Ha igen folytassátok de ha kétségeid vannak akkor ne.
2012. febr. 1. 15:30
 2/13 A kérdező kommentje:
2 napja órákat beszélgetünk erről telefonon, holnap pedig találkozunk. Mindenképpen beszélünk még, de tényleg nem tudom... :(
2012. febr. 1. 15:33
 3/13 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje történtek ezek a dolgok? Évekkel ezelőtti dolgokat simán megbocsájtanék, ha azóta nem csinál ilyeneket. Bár igazán én bocsánatos bűnnek tartom ezeket a netes dolgokat, rosszul esne, és ezt tudtára is adnám, de emiatt nem szakitanék.
2012. febr. 1. 15:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Első 2-3 hónap, és egy éve vagyunk együtt.
2012. febr. 1. 15:47
 5/13 anonim ***** válasza:
Megbocsátanék. De ha újabb "dolgai" derülnének ki, azt már nem biztos.
2012. febr. 1. 15:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Ne viccelj, első 2 hónapról van szó és nem csalt meg csak szórakozott, nincs olyan pasi aki az első naptól véresen életvégéig gondol egy kapcsolatot, és még most is veled van. Szerintem nyugodj meg és "bocsáss" meg neki bár szerintem nem annyira nagy dolog, max ha azóta ezt nem hagyta volna abba, na az már más tészta.
2012. febr. 1. 15:57
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem bocsatanam meg.

Itt nem arrol van szo, hogy mıkor tette, es hogy mennyı ıdo telt el azota, es hogy volt-e tenyleges megcsalas.

Itt arrol van szo, hogy olyan dolgot tett honapokıg szandekosan, amırol tudta, hogy neked rosszul esne. Es ugyanugy a szemedbe tudott neznı. Es tulorbe ıs. Szamomra ez becsuletbelı ugy.

Olyan nıncs, hogy a kapcsolat elejen, az elso 'szeretlek'-ıg tobbet engedhet meg az ember maganak, mınt utana.

2012. febr. 1. 16:43
 8/13 A kérdező kommentje:

Igen, én is így érzek, de közben meg szeretem. Rohadt életbe. :S

Köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 1. 17:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja hogy nem bocsátana meg egy ilyenért amivel azóta rég felhagyott és veled van és szeret annak vagy nem volt még komoly kapcsolata vagy csak ír hogy írjon valamit. Oké, sz.arul esik tény, de túl lehet élni, főleg ha nem csinálja már és tényleg szeret, amit csak te tudhatsz mert te ismered. elhagyod aztán majd a következő 3 év után dob ki meg majd ver össze vissza. Ha valaki szeret azt meg kell becsülni még ha hibázott is egyszer, plusz megcsalás tényleg nem történt.
2012. febr. 1. 18:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Kedves 9

Mınt ırtam, ez becsuletbelı ugy.

Ha csak erre az egyetlen esetre fokuszalok, akkor nem hagyja el a parjat.

Vıszont en amondo vagyok, hogy ez az egyetlen eset ıs sokat elarul a gerıncessegerol. Ha ebben az esetben tudott gerınctelenkednı, akkor mıert ne tenne meg maskor.

2012. febr. 1. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!