Megbocsátanátok? Nem tudom, mit tegyek.
Páromról kiderült, hogy a kapcsolatunk első 2-3 hónapjában voltak dolgai, amiket nem mondott el. Neten flörtölt több nővel, volt szeretőivel, vagy olyan csajokkal, akikkel régebben ismerkedett. Az egyiket párszor fel is hívta. Találkozni nem találkozott velük.
Mikor szembesítettem ezzel, nem is emlékezett rá, azt mondja, semmit nem jelentettek ezek, csak szórakozott, és ez még azelőtt volt, hogy kimondta volna, hogy szeret. Azt mondja, más ember lett a kapcsolatunk alatt, és azóta soha nem tett ilyet, és már nem is tenne. Beismerte, hogy hibázott, és nagyon bántja, látom rajta. Tudom, hogy nagyon szeret, és én is őt.
Nem tudom, mit tegyek. Szívem szerint folytatnám ezt a kapcsolatot, de most ez nagyon fáj. Valaki esetleg volt hasonló helyzetben? Segítenétek?
Túldramatizálod. Ilyenen meg se kéne sértődnöd. Szerintem mire találkoztok tedd túl magad rajta, mert ilyennel csak mérgezed a kapcsolatot. Nem történt semmi, beszélgetni meg nem bűn, flörtölni mindenki szokott, régen volt, az elején volt, kár a hisztiért. Szerintem...nem éri meg ezen durcizni ha szeretitek egymást.
27\l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!