Szülők elítélnétek a 16 éves lányotokat, aki sztriptíztáncosnő akar lenni?
Itt nem az a lényeg, hogy a szüleid mit gondolnak erről, és hogy ők elítélnek e.
Ismersz személyesen sztriptíz táncost? Vagy bárkit aki a szexipar bármely területével keresi a pénzét?
És ha ismersz ilyeneket van köztük olyan, ki nincs lelkileg kiégve?
Mellesleg te nem szeretnél kapcsolatot? Oké, tegyük fel eltitkolod a párod elől a munkád (mert ugye ha tud róla tuti nem viseli el egy férfi se ezt), de tudnál úgy hazamenni hozzá, hogy előtte rád csorgatta egy rakás kiéhezett férfi a nyálát, netán fogdostak meg valószínűleg annál is több?
Áh, de pár év múlva remélhetőleg csak nevetni fogsz ezen az ötleteden! Az emberek nem azért kezdenek bele ebbe, mert akkora kedvük van hozzá, a legtöbb embert a kényszer viszi ilyen pályára. Látszik, hogy a dolog lelki részébe nem gondolsz bele.
Milyen álmaid vannak, amihez így akarsz pénzt keresni egyébként?
A sztriptíz mindenhol együtt jár a szexszel,legalább orállal,Dolgozhatsz a legpucossabb bároktól kezdve a lepukkant lebujokig.Nem tetszik?mehetsz ahova tudsz,ha engednek egyáltalán..Baromi kecsegtető,hogy egy kis vetkőzésért pénzt sok pénzt kapsz,de ez nem így működik.Felmondhatsz,aztán másnap reggel csenget 2 jól öltözött szekrény.Külföldről még kevesebb az esélye,hogy elmenekülj ha nem tetszik valami.Szerinted kinek érné meg az,hogy te táncolgatsz,zsebrerakod a rengeteg borravalót,és még rengeteg pénzt is kell fizetnie neked a munkáltatónak..?A sztriptíz csak egy pénzmosoda,ahol prostikat tartanak a stricik.
ha neked így is tetszik a dolog,akkor hajrá,sok szerencsét.
Figyelj, én pontosan ezt csinálom és szeretném Neked elmondani, hogyan is van valójában. Azért kíváncsi lennék, hogy a sok "nagyon okos, mindent tudó" válaszolónak hány sztripper van a közvetlen környezetében...
Én 5 éve csinálom, igen, kaptam már ajánlatokat, de SOHA nem mentem el senkivel elvből. Soha nem kellett többet csinálni, mint a tánc, pedig sok helyen megfordultam és soha nem kényszerítettek semmi olyanra, amit nem akartam. Hogy a főnökök alvlági emberek? :D :D Ezen csak nevetnem kell, némely helyen olyan főnökeim voltak, hogy egy-egy temperamentumosabb lány simán leordította a fejüket.:)
A pénz valóban sokkal jobb, mint otthon, de nagyon kell vigyázni, mert ami könnyen jön, könnyen megy...Lehet, hogy egy nap keresel 500eurót és akkor boldogan költekezel, de aztán jön akár egy hét is, amikor a minimumért ülsz ott, ami 40-50euró között mozog.
És amiben többeknek igaza volt: nehéz kiszállni, nagyon nehéz. Ismerek lányokat, akik 10-12 éve csinálják és még mindig nincs tervük a jövőre nézve. Tényleg, ha elkezded 18 évesen, nem biztos, hogy jó ötlet, mert szakma, meg képzettség nélkül a későbbiekben nagyon nehéz lesz.
Ha tényleg szeretsz táncolni, akkor próbálkozz először otthon hétvégi gogo-s munkákkal és csak utána menj külföldre. Én mondjuk a mélyvízzel kezdtem, de jobb, ha kicsit belenézel előtte...
Ezek, amiket leírtam, a jelenlegi dolgok, nem tudom, két év múlva mi lesz. Az tény, hogy sajnos évről évre gyengébb az üzlet, de még mindig sokkal jobb, mint otthon...
A fő kérdésedre pedig a válasz: Te ismered a szüleidet és Te tudod, mennyire nyitottak, illetve jól tájékozottak és elfogadóak. Ha olyan vaskalaposak, mint az itt kommentelők nagy része, szerintem nem kell őket minden apró részletbe beavatni, nem kell, hogy tövig rágják a körmüket idegességükben. Sok lány nem mondja el a szüleinek, pontosan azért, mert úgysem hinnék el az igazságot, mert sajnos a közvélemény még mindig nincs tisztában a sztriptíztáncos fogalmával, leginkább Magyarországon, külföldön sokkal toleránsabbak az emberek!
Remélem, tudtam segíteni! :) Minden jót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!