Szülők elítélnétek a 16 éves lányotokat, aki sztriptíztáncosnő akar lenni?
A mai 14:50-es válaszoló véleményét osztom.
Annak, akinek 16 évesen az az életcélja, h sztriptíztáncosnő legyen, az értékrendjével vmi nincs rendben, s erről nagyrészt a szülő tehet. Szóval az első megdöbbenés után én önvizsgálatot tartanék, h hol csúszott ki a kezem közül a dolog. Másodjára igyekeznék jobb belátásra bírni a gyerekemet.
De elítélni azt hiszem, nem ítélném el, hiszen 16 évesen tud az ember brutális baromságokat kitalálni.
Azért szeretnék sztriptíztáncosnő lenni, mert külföldön elég jól lehet keresni vele, és szeretnék minél előbb a saját lábamra állni. A szüleim nem fognak támogatni egy forinttal sem, így mindent saját magamnak kell majd megteremtenem. Mivel elég csinos vagyok, a testi adottságaim is megvannak, ezért gondoltam a sztriptízre. És nem vagyok szégyenlős. De csak is táncra gondoltam, nem szexre. Bár itthon a legtöbben a sztriptíztáncosnőket összekötik a szexszel. Ezért akarok külföldön dolgozni, élni, pl. Olaszországban csupán tánccal is rengeteget keresnek a szakmabeliek.
Köszönöm a válaszokat!
Nem, éppenhogy Olaszországban van ez beetető szövegként, aztán már menet közben kénytelen leszel mást is bevállalni, vagy repülsz onnan (jó esetben csak repülsz, ha peched van, fogságban is tarthatnak).
Pont most kellett nekem intéznem az olasz rendőrséggel egy ilyen ügyet, mert egy barátom barátnője revütáncosnak (!!) ment ki, majd egy hét múlva kiderült, hogy miről is van szó. Gondolod, ha a revütáncosokat berántják, a sztriptízzel nem történne máshogy?
"Olaszországban csupán tánccal is rengeteget keresnek a szakmabeliek. "
Ja persze. Minden kelet-európai kis qrva táncosnak, meg modellnek megy ki, legalábbis állításuk szerint, mi meg elhisszük... Agyad nincs, azért akarsz a testedből megélni?
Azt az egyet gondold végig, hogy nagyjából 30 éves korukig keresettek a sztriptíztáncosok, utána már inkább lecserélik őket fiatalabbra.
Ha nem tanulsz semmit, nincs a kezedben más megélhetési forrás, 30 évesen mihez fogsz kezdeni? Mert szakmai tapasztalat nélkül sehová nem kellesz és máris ott leszel, hogy vagy elvállalod a fizetős szexet, vagy se munka, se a jól megszokott életszínvonal, se étel... Tudom, hogy távolinak tűnik még ez a kor, de ha addigra családot szeretnél vagy egyenesbe tenni az életedet, már ott leszel, ahol a part szakad és állati mérges leszel a 16 éves önmagadra, amiért ide jutottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!