Normális az anyám?
Többször veszekszünk, elég rossz a kapcsolatunk és amikor ilyen viták vannak, általában mindig repül / törik valami. Kisebb tárgyakat már dobált felém, de szerintem ezúttal kissé túllőtt a célon. Felkapta a laptoptöltőt és szószerint hozzámb@szta. Az aksi részére kellene gondolni, pont ugyanilyen:
A csípőmhöz dobta és ott most iszonyatosan fáj. Mit csináljak?
Ezt én írtam!!
"Talán azért vágta hozzád,mert semmit nem csinálsz a gépezésen kívül??És várod,hogy kiszolgáljon??
Én lehet,hogy a laptopot is hajítanám!!"
Mégis honnan vannak ilyen információid? Ne haragudj, de megkérdezhetem, hogy ki vagy?
Mint látod tele van kérdőjellel a két mondat,tehát nem infotmáció,hanem kérdés.Az aki ugyan úgy nem tud semmit,mint én és vagdalódzik a jelents fel és a beteg az anyád felháborodott kiáltással,az mennyivel jobb?? Különben semmi nincs ok nélkül.Ezen gondolkozz el.
Hogy ki vagyok? Egy anya a sok közül,akinek van 2 idősebb fia,mint Te.És mikor 3 hét könyörgés után sem történik semmi,akkor én is felemelem a hangomat,és még a laptop repülését is megígértem a 3.emeletről.
Hát, én meg azt gondolom, hogy a családon belüli bántalmazót le kell állítani - ez pont ugyanúgy igaz a szülő-gyerek, mint a férfi - nő viszonylatra, e tekintetben nincs különbség.
Az egy másik kérdés, hogy valami egyszeri indulati esetből tényleg nem kell hosszas drámát csinálni, mindenkinél szakadhat el a cérna egyszer, de ha valaki képtelen általában keleni az indulatait, ott cselekedni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!