Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az anyám?

Normális az anyám?

Figyelt kérdés

Többször veszekszünk, elég rossz a kapcsolatunk és amikor ilyen viták vannak, általában mindig repül / törik valami. Kisebb tárgyakat már dobált felém, de szerintem ezúttal kissé túllőtt a célon. Felkapta a laptoptöltőt és szószerint hozzámb@szta. Az aksi részére kellene gondolni, pont ugyanilyen:

[link]

A csípőmhöz dobta és ott most iszonyatosan fáj. Mit csináljak?

2012. jún. 26. 13:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ezt én írtam!!

"Talán azért vágta hozzád,mert semmit nem csinálsz a gépezésen kívül??És várod,hogy kiszolgáljon??

Én lehet,hogy a laptopot is hajítanám!!"

Mégis honnan vannak ilyen információid? Ne haragudj, de megkérdezhetem, hogy ki vagy?

Mint látod tele van kérdőjellel a két mondat,tehát nem infotmáció,hanem kérdés.Az aki ugyan úgy nem tud semmit,mint én és vagdalódzik a jelents fel és a beteg az anyád felháborodott kiáltással,az mennyivel jobb?? Különben semmi nincs ok nélkül.Ezen gondolkozz el.

Hogy ki vagyok? Egy anya a sok közül,akinek van 2 idősebb fia,mint Te.És mikor 3 hét könyörgés után sem történik semmi,akkor én is felemelem a hangomat,és még a laptop repülését is megígértem a 3.emeletről.

2012. jún. 26. 19:25
 12/15 anonim válasza:
Velem ugyanez tortenik es en is 16/l vagyok. Nemreg egy tv taviranyitot vagott a fejemjez ugy egy meterrol anyam. Ma is volt egy duhkitorese..illetve nem is tudom h h nevezzem ezt az egeszet.. Alapjaban veve normalis anyuka. Ha higgadt,kedves,mosolygos,viszont ha elborul az agya.... Ma peldaul azon kapta fel a vizet h szerinte bekepzelten torolgettem a szemuvegem.. Normalis?? Nem ertem az egeszet.. Tanacsok h ilyenkor mit kene tenni? M.
2012. jún. 26. 23:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Anyukád ideges valamiért. ( magánélet, munka, pénz, stb....) Légy kedves rendes megértő stb... Más nem segít...
2012. jún. 27. 15:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát, én meg azt gondolom, hogy a családon belüli bántalmazót le kell állítani - ez pont ugyanúgy igaz a szülő-gyerek, mint a férfi - nő viszonylatra, e tekintetben nincs különbség.

Az egy másik kérdés, hogy valami egyszeri indulati esetből tényleg nem kell hosszas drámát csinálni, mindenkinél szakadhat el a cérna egyszer, de ha valaki képtelen általában keleni az indulatait, ott cselekedni kell.

2012. jún. 27. 17:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Legközelebb kést döf beléd, mert ideges ? Sajnállak, hogy ilyen feszültségben kell élned anyádat meg szánom a viselkedése miatt. Szerintem olyankor menj el előle és hagyd ott magára amikor látod, hogy idegbeteg. Egyébként az enyémre is rájön az öt perc olyankor kihúzza a netet a falból meg a tv-t bár nincs oka rá, mert senki nem szólt egy rossz szót se. Amikor nem kerestem pénzt azért szólt meg amikor meg van keresetem akkor is kitalált valamit , hogy baszogasson szóval kitartás nem vagy egyedül.
2015. dec. 23. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!