Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nászútra bevállalnátok 30...

Nászútra bevállalnátok 30 órás buszutat?

Figyelt kérdés
Törökországon gondolkozunk de a 30 órás buszút elkeserítő. Sajnos a párom fél a repüléstől és bennem is van egy kis ellenérzés.Akik voltak ilyen hosszú buszos utazáson azoknak milyen tapasztalatai vannak? Hogy lehet kibírni?
2012. jún. 25. 13:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
46%
25-ös vagyok!Megkérdezhetném minek köszönhetem azt a hatalmas nullát?Valaki esküszöm írja meg,mert ez így nem állapot,hogy a gerinctelen h*lyék itt élik ki magukat.Kedves kérdező!Téged kérdezlek! Mi a jó büdös élet nem volt hasznos a válaszomban?Mond már meg nekem!!!
2012. jún. 28. 06:48
 32/35 anonim ***** válasza:
Én vagyok,aki szerint megöli a romantikát.Szóval,ez egy nászút. Bírom a gyűrődést,havonta járunk Romániába vagy Ausztriába túrázni,bejártuk a Dolinákat,bírom a via ferrata túrákat,de ezeknek az a lényege,hogy csapatban vagy,húzzátok egymást. Én nem partiznék negyven idegennel a nászutamon.Mint ahogy repülünk Ciprusra szeptemberben.
2012. jún. 28. 08:54
 33/35 anonim ***** válasza:
41%
Ha többet töltenétek a buszon, mint amennyit a helyszínen, akkor eleve sztornó az egész. 30 óra csak oda utána vissza is az már 60 óra! A nászútnak meg gondolom az a lényeg, hogy jól érezzétek ketten magatokat. Az előttem kommentelőket erősítem: az ilyen buszozás borzalmas, volt részem benne nekem is.
2012. aug. 21. 23:45
 34/35 anonim ***** válasza:

Semmi esetre sem.

Elmennék 50 km-re, és magünkra zárnám a szobaajtót.

2012. nov. 4. 16:19
 35/35 anonim ***** válasza:
Ha 3 hétre mennénk, akkor igen. De 1 hét nyaralás kedvéért nem. Mire kipihenitek a buszozást, indulhattok vissza.
2013. jan. 10. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!