Nászútra bevállalnátok 30 órás buszutat?
én 3 órás úton voltam legtovább repülővel afrikába.
fáj a fejem ilyenkor, hányingerem van, de inkább,mint 30 óráig szenvedni meleg fülledt buszon..
sokkal rosszabb volt Bécsbe busszal menni,mint repülővel Afrikába.
Én igen, ezer örömmel! Én Londonban voltam busszal, az egész osztályommal, na az rémes volt, mert idegesített mindenki, aki hozzám szólt. Hazafelé már normális ember ült mellettem, és végigaludtuk az utat:)
A barátommal meg simán bevállalnám, beszélgetnénk, kártyáznánk, innánk, olvasnánk, aludnánk, új embereket ismernénk meg.
A vonat mondjuk még mindig jobb. Arra nincs lehetőség?
egy felnőtt férfi/nő ne féljen már a repüléstől! a legbiztonságosabb közlekedési forma a világon.
ha csórók lennétek, megérteném, h busszal mentek, én is voltam már a párommal Görögországban busszal, az csak 24 óra volt. szenvedtem egy sort, de visszagondolva ki lehetett bírni. sok nyugtató és altató kell hozzá, hogy a nagy kábaságban fel se tűnjön hogy kényelmetlen az ülés, valaki horkol, vagy épp valami fos film megy.
ha ki lennék tömve lóvéval tuti, hogy repülővel mennék mindenhova, sztem a párom is tapsolna örömében, pedig sosem ült még repülőn, de soha nem mondta, h félne tőle.
12 évesen repültem először, inkább izgatott volna, és örültem, hogy mehetek nyaralni, semhogy pitsogjak azon, h lezuhan a gép.
a tipikus vidéki prolik fosnak nonstop, h lezuhan a repülő, úúúristen. igen, fent még senki nem maradt, de nagyon kicsi az esély rá, hogy pont egy charterjárat zuttyan le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!