Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nászútra bevállalnátok 30...

Nászútra bevállalnátok 30 órás buszutat?

Figyelt kérdés
Törökországon gondolkozunk de a 30 órás buszút elkeserítő. Sajnos a párom fél a repüléstől és bennem is van egy kis ellenérzés.Akik voltak ilyen hosszú buszos utazáson azoknak milyen tapasztalatai vannak? Hogy lehet kibírni?
2012. jún. 25. 13:54
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
43%

én 3 órás úton voltam legtovább repülővel afrikába.

fáj a fejem ilyenkor, hányingerem van, de inkább,mint 30 óráig szenvedni meleg fülledt buszon..

sokkal rosszabb volt Bécsbe busszal menni,mint repülővel Afrikába.

2012. jún. 25. 16:23
 22/35 anonim ***** válasza:
93%

Én igen, ezer örömmel! Én Londonban voltam busszal, az egész osztályommal, na az rémes volt, mert idegesített mindenki, aki hozzám szólt. Hazafelé már normális ember ült mellettem, és végigaludtuk az utat:)

A barátommal meg simán bevállalnám, beszélgetnénk, kártyáznánk, innánk, olvasnánk, aludnánk, új embereket ismernénk meg.

A vonat mondjuk még mindig jobb. Arra nincs lehetőség?

2012. jún. 25. 17:22
 23/35 anonim ***** válasza:
0%
Hát szerintem nem lenne túl hangulatos utána az esküvő. Inkább üljetek repülőre, a fóbiákat le kell győzni. Vagy tartsátok itthon.
2012. jún. 25. 17:45
 24/35 A kérdező kommentje:
utolsó! az esküvőt itthon tartjuk utána lenne a nászút.
2012. jún. 25. 17:48
 25/35 anonim ***** válasza:
19%
Nem.Soha.Ennyi ideig a seggemen sem tudok ülni. Maradok a repcsinél:D
2012. jún. 25. 18:15
 26/35 anonim ***** válasza:
43%

egy felnőtt férfi/nő ne féljen már a repüléstől! a legbiztonságosabb közlekedési forma a világon.

ha csórók lennétek, megérteném, h busszal mentek, én is voltam már a párommal Görögországban busszal, az csak 24 óra volt. szenvedtem egy sort, de visszagondolva ki lehetett bírni. sok nyugtató és altató kell hozzá, hogy a nagy kábaságban fel se tűnjön hogy kényelmetlen az ülés, valaki horkol, vagy épp valami fos film megy.

ha ki lennék tömve lóvéval tuti, hogy repülővel mennék mindenhova, sztem a párom is tapsolna örömében, pedig sosem ült még repülőn, de soha nem mondta, h félne tőle.

12 évesen repültem először, inkább izgatott volna, és örültem, hogy mehetek nyaralni, semhogy pitsogjak azon, h lezuhan a gép.

a tipikus vidéki prolik fosnak nonstop, h lezuhan a repülő, úúúristen. igen, fent még senki nem maradt, de nagyon kicsi az esély rá, hogy pont egy charterjárat zuttyan le.

2012. jún. 25. 18:17
 27/35 anonim ***** válasza:
29%
gondolj arra hogy buszbalesetből mindennapra jut 5-6 (híradó) repülőből meg évente 1-2 az is ilyen elavult orosz gépek...
2012. jún. 25. 18:44
 28/35 anonim ***** válasza:
92%
Próbáld ki! Péntek délután hatkor ülj le a számítógép elé, és majd csak vasárnap 0:00-kor állj fel onnan. 4-5 óránként elmehetsz wc-re. Ha jól bírod, menjetek, miért ne? :)
2012. jún. 26. 14:04
 29/35 A kérdező kommentje:
utolsó te vagy a leggyakorlatiasabb, ez egy nagyon jó ötlet, de sejtem mi lenne a vége.
2012. jún. 26. 14:09
 30/35 anonim ***** válasza:
41%
istenem, mennyi nyápic ember van... itt sírnak, hogy "megöli a romantikát", hát basszus nem az volt a kérdés, hogy "buszon töltsük-e a teljes nászutat", csak busszal akarnak eljutni a nászút helyére... legviccesebb az, aki itt fentebb írja, hogy egy felnőtt ne féljen már a repüléstől, miközben ő maga egy buszos utazástól fosik, mint az állat :D én voltam már busszal spanyolba, németbe meg görögbe is, és nagyon jó volt, jó a hangulat, az emberek összehaverkodnak, a kényelmetlenségeken meg átsegít az, hogy boldog vagy a pároddal és szép helyre utazol :) sok boldogságot, akárhogy is döntötök :)
2012. jún. 28. 03:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!